Urheilutilojen valaistusratkaisut

Urheilutilojen valaistusratkaisut

Urheilu ei koskaan lakkaa vangitsemasta ihmisten mielenkiintoa. Urheilutilojen valaistuksen asiantuntijana OSRAM Lighting Solutions luo parhaan mahdollisen valaistuksen koko urheilukiinteistön alueelle varmistaen että sekä urheilijoilla että katselijoilla on mahdollisuus täydelliseen nautintoon.

Urheilutilojen valaistusratkaisut

Valaistusratkaisuja urheilu-, voimistelu- ja monikäyttöhalleihin

Urheilu on muutakin kuin kilpailua huippusuorituksista, maaleista ja voitoista ja se on myös enemmän kuin pelkkää vapaa-ajan toimintaa. Urheilu on tunnetta, niin hyvinä kuin huonoina hetkinä – ja tämä koskee sekä suuria tapahtumia että pienimuotoista harrastustoimintaa. Sen vuoksi oikeanlainen valo on ratkaisevan tärkeä tekijä, niin urheilijoille, tuomareille, katsojille kuin kameroillekin.

Lisätietoa
Energiakatselmus

Energiakartoitus

Nykyisten valaistusjärjestelmien analysointi ja uusien valaistuskonseptien kehittäminen siten, että pääpaino on kestävässä kehityksessä.

lue lisää
Rahoitus

Rahoitus ja sopimukset

OSRAM Financing Services -palvelun avulla asiakkaat voivat uusia valaistusjärjestelmänsä nyt ja maksaa työt kätevästi erissä. OSRAM Contracting Services -palvelu yhdistää joustavat rahoitusvaihtoehdot lisäpalveluihin, kuten ylläpitoon.

lue lisää
Sopimukset

Käyttöpalvelu

Työmme ei pääty siihen, kun valot syttyvät. Käyttöpalvelut, kuten etävalvonta, ylläpito tai sisällönhallinta, ovat vain osa tarjoamaamme palvelupakettia.

Valosuunnittelun tukipalvelut

Valaistussuunnittelu

Tuemme valaistuskonseptisi suunnittelua tarpeen mukaan valaisinjärjestelmistä ja valon käyttökohdekonseptoinnista sekä säädöistä ja mittauksista aina valaistusratkaisuhankkeiden visualisointiin.

Räätälöinti

Räätälöinti

Yksittäisten valaisinten ja/tai valaistusratkaisujen kehittäminen asiakkaan pyynnöstä.

Käyttöönotto

Käyttöönotto

OSRAM Lighting Solutions laittaa valot päälle – missä, milloin ja miten haluat.

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.