Vastaanottotilojen valaistusratkaisut

Kutsuvaa tunnelmaa liikekumppaneita ja vierailijoita varten

Kävijöiden ensivaikutelma yrityksestä syntyy, kun hän astuu päärakennuksen sisääntuloaulaan. Tämä vaikutelma muovaa heidän odotuksiaan ja asenteitaan. Esittele siis yrityksesi parhaassa mahdollisessa valossa ja tee vierailijoiden ja liikekumppaneiden olo heti tervetulleeksi samalla, kun opastat heidät oikeaan suuntaan.

Vastaanottotiskin alue

Ota vieraat avosylin vastaan

Kun rakennukseen tulee vieraita ja liikekumppaneita, on tärkeää saada heidät tuntemaan olonsa kotoisaksi. Vältä liian suurta kontrastia ulko- ja sisävalaistuksen välillä. Toivota vieraat tervetulleiksi yhdistelmällä suoraa ja epäsuoraa, lämpimän valkoista valoa, jonka avulla luot ystävällisen ilmapiirin, ja järjestä vastaanottotiskin alue asianmukaisesti, jotta sen pystyy tunnistamaan välittömästi. Korosta arkkitehtonisia yksityiskohtia korostusvaloilla, jotka tekevät sisäänkäynti- tai aula-alueesta elävän, ja kertovat näin vierailijoille tarinaa yrityksestä sekä sen visioista ja luonteesta. Käytä valaistusta opastamaan kävijöitä tavalla, joka tuntuu heistä luonnolliselta.

Odotusalueet

Tee odottamisesta miellyttävää

Vierailijoiden on usein odotettava hetki ennen kuin heidän yhteyshenkilönsä saapuu. Tämän pitäisi olla miellyttävä kokemus; odottaessa vierailijoille ei koskaan saisi tulla tunnetta, että odotusaikana heitä laiminlyödään tai heidät on hylätty. Mukavasti järjestetty, hyvin valaistu istuma-alue pitää kävijät tyytyväisinä ja rentoina, ja bioaktiviinen valo tukee positiivisen tunnelman ja asenteen syntymistä ja varmistaa että jokainen hetki, jonka vieraat tilassa viettävät, jättävät myönteisen vaikutelman.

Sosiaalitilat

Paikat, joissa palaudutaan työstä

Taukohuoneet ja työpaikkakeittiöt, kahviot ja muut henkilöstölle tarkoitetut sosiaalitilat sekä muut työhön liittymättömät tilat eivät saisi olla tylsiä ja unohdettuja. Osoita henkilökunnallesi, kuinka paljon heitä arvostat tarjoamalla heille mukavia alueita ja tiloja, joissa keho ja mieli voivat virkistyä ‒ ja pääset näin hyötymään työntekijöidesi parantuneista työsuorituksista! OSRAM Lighting Solutions tietää, kuinka luonnonvaloa tulee yhdistää dynaamisesti keinovaloon, jotta tuloksena on oikeanlainen tunnelma. Valon avulla voi stimuloida ihmisiä tai auttaa heitä rauhoittumaan, tuoda ruoan luonnolliset värisävyt esiin ja estää häikäisyä rennon keskusteluilmapiirin luomiseksi.

Näyttelytilat

Esittele yrityksesi potentiaalia

On olemassa monenlaisia keinoja, joilla voit tuoda esiin yrityksesi identiteettiä, ja yrityksesi tilat tarjoavat monia paikkoja, joissa tehdä niin. Haluat vieraanne tunnistavan heti, missä he ovat, ja haluat tehdä heidän olonsa kotoisaksi yrityksenne omassa maailmassa. Minkä hyvänsä keinon valitset tämän päämäärän saavuttamiseksi, valon tulisi olla siinä yksi keskeisistä elementeistä. Pysäköintialueelta eteisaulaan, ulkotiloista portaikkoon ja käytäville – jokainen alue, jonka läpi vieraasi kulkevat, on yrityksellenne tilaisuus esitellä itseään parhaassa mahdollisessa valossa ja luoda ainutlaatuista, positiivista ilmapiiriä. OSRAM Lighting Solutions tarjoaa laajan valikoiman yleis- ja kohdevalaistusvaihtoehtoja, jotka takaavat elävän ja ikimuistoisen visuaalisen kokemuksen. Valonohjausjärjestelmät avaavat luovia mahdollisuuksia, ja päivänvalo- ja liiketunnistimet auttavat minimoimaan energiankulutusta.

Käytävät, portaikot ja virkistäytymistilat

Opastaa ihmisiä oikeisiin paikkoihin

Valo luo tilaa. Arkkitehtoniset yksityiskohdat kauttakulkualueilla, kuten käytävät, portaikot ja käymälät, voi muuttaa todellisiksi sisätilamaisemiksi yhdistelemällä erilaisia ​​valaisimia, värejä ja tehosteita – päivänvalo mukaan lukien – tuomaan tilaan visuaalista syvyyttä ja kerroksellisuutta, jotka miellyttävät ihmissilmää. Keskeisiä elementtejä, kuten istuma-alueita, kulkuväyliä, koristelua, ovia, hissejä tai opasteita voi korostaa alasvaloilla tai kohdevaloilla, ja seinään tai lattiaan asennettavien valojen avulla voi helpottaa suunnistautumista tiloissa. OSRAM Lighting Solutions tarjoaa myös älykkäitä valonohjausjärjestelmiä, jotka auttavat maksimoimaan energiansäästöä himmentämällä valot, kun tunnistimet eivät havaitse tiloissa ketään, ja hyödyntämään käytettävissä olevan päivänvalon optimaalisella tavalla.

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.