Valoa kaikkialle

Laadukasta valoa - koko kiinteistön alueelle

Hallintorakennuksissa on muutakin kuin toimistoja, kokoushuoneita ja eteisauloja. Niissä on myös käytäviä, aulatiloja ja portaikkoja, WC- ja sosiaalitiloja ja kahvihuoneita sekä pysäköintialueita ja rakennusten julkisivuja. OSRAM Lighting Solutions on valaistusjärjestelmien toimittaja, joka yhdellä kertaa takaa henkilökunnalle miellyttävän työympäristön, herättää kunnioitusta yritystäsi kohtaan ja pienentää energialaskuasi.

Julkisivu

Esitelkää yrityksenne ystävälliset kasvot maailmalle

Päärakennuksen julkisivu on tavallaan yrityksen käyntikortti. Se kertoo, millä tavoin yritys toivoo tulevansa nähdyksi. Viimeisintä tekniikkaa edustava julkisivuvalaistus, johon on yhdistetty yrityksen logo ja muita visuaalisia elementtejä, voi olla yrityksen identiteetistä kertova markkinointi- ja suunnittelutyökalu. Valaistussuunnittelijan konseptiin tulisi sisältyä myös riittävä suojausluokka sekä asianmukaiset hyväksynnät. OSRAM Lighting Solutionsin valonheittimet, projektorit, lineaariset led-seinävalojärjestelmät ja maahan upotetut valaisimet tuovat julkisivut ja niiden takana olevat yritykset parhaaseen mahdolliseen valoon.

Pysäköintialueet

Ympärivuorokautista turvallisuutta ihmisille ja ajoneuvoille

Pysäköintialueilla sattuu enemmän liikenneonnettomuuksia kuin kaupunkien kiireisillä kaduilla. Näkeminen ja näkyvissä olo ovat ratkaisevan tärkeitä silloin, kun ajoneuvoja on liikkeellä kaikkiin eri suuntiin erityisesti työvuoron juuri päättyessä. Lisäksi öiseen aikaan pimeä ja yksinäinen pysäköintialue on pelottava paikka kenelle tahansa. Lastauslaitureilla, joilla liikkumatilaa on vähän, kuorma-autonkuljettajien on pystyttävä näkemään, minne he ovat menossa. OSRAM Lighting Solutionsin laaja-alainen, varjoton valaistus yhdessä erityisesti kutakin ajokaistaa, ramppia ja poistumistietä varten suunniteltujen järjestelmien kanssa luovat visuaalista selkeyttä, joka auttaa ihmisiä löytämään tiensä ja luottamaan ympäristöönsä. Samalla se antaa videovalvontaa suorittavalle henkilöstölle mahdollisuuden tunnistaa välittömästi mahdollinen epäilyttävä toiminta. OSRAM Lighting Solutionsilla on kattava valikoima kiskovalaisin- ja liiketunnistinohjattuja valonohjausjärjestelmiä, jotka parantavat turvallisuutta ja auttavat vähentämään energiakustannuksia himmentämällä valot, kun kukaan ei tarvitse niitä.

Henkilöstötilat

Luo tiloja, joissa henkilökunta voi palautua työstään

Sosiaalitiloissa, keittiöissä, kahvihuoneissa ja vastaavissa henkilöstötiloissa tulisi olla mukava ilmapiiri, jotta työntekijät voivat todella rentoutua ja palautua työstään taukojen aikana. Valaistus tulisi suunnitella sellaiseksi, että se tukee hyvinvointia eikä ole liian kirkas tai häikäisevä, mutta antaa kuitenkin riittävästi valoa, ettei väsymys pääse yllättämään. Yleisen valaistusjärjestelmän tulisi koostua muotoilultaan miellyttävistä alasvaloista tai riippuvalaisimista. Kahvilatiloissa hyvä valontoisto on tärkeä asia. OSRAM Lighting Solutions tarjoaa täydellisen valikoiman ​​valaistusvoimakkuudeltaan ja tyyliltään erilaisia valaisimia, jotka sopivat eri käyttökohteisiin ja tarjoavat henkilöstölle miellyttävän levähdysympäristön.

Tietoa valosta: Ihmiskeskeinen valaistus

Kylve auringonvalossa tehdessäsi työtä

Ihmiskeskeinen valaistustekniikka perustuu tietyn tyyppisen valon ihmisorganismia stimuloivaan vaikutukseen. Siinä missä ”viileämpi” valo, jossa on enemmän sinisen sävyjä, lisää tilannetietoisuutta sekä huomio- ja keskittymiskykyä, ”lämpimämmällä” eli enemmän punaiseen vivahtavalla valolla on rentouttava vaikutus. Jäljittelemällä päivänvalon luonnollista koostumusta ja sen vaihtelua päivän aikana nykyaikainen valaistustekniikka voi edistää ihmisten hyvinvointia ja parantaa työsuorituksia missä tahansa sisätiloissa, aina toimistoista ja teollisuustyöpaikoista koteihin, kouluihin ja sairaaloihin. OSRAM Lighting Solutions on yksi maailman johtavista bioaktiivisen, ihmiskeskeisen valaistustekniikan toimittajista.

Tietoa valosta: Julkinen rahoitus

Hyödy hallitusten rahoitusohjelmista

Monissa maissa hallitukset tukevat aktiivisesti pyrkimyksiä vähentää energiankulutusta ja hiilidioksidipäästöjä investoimalla alan viimeisintä huippua edustavaan energiatehokkaaseen valaistukseen. Osa ohjelmista on suunnattu erityisesti koulutuslaitoksille ja yhteisöllisille toimijoille, kun taas toisissa kohteena ovat liike-elämä tai yksityiset kodinomistajat. Oli kyse millaisesta tapauksesta hyvänsä, aina kannattaa ottaa asioista selvää. Ota yhteyttä viranomaisiin ​​selvittääksesi, onko modernisointi- tai uudisrakennushankkeesi oikeutettu saamaan tukea julkisesta rahoituksesta.

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.