Kokoustilojen valaistusratkaisut

Luo puitteet onnistuneen lopputuloksen saavuttamiselle

Konferenssi- ja kokoustilat vaativat joustavaa valaistusta erilaisten vaatimusten täyttämiseksi. Erilaiset pystysuuntaisten ja seinälle asennettujen yleisvalojen yhdistelmät, siirrettävät työpistevalot ja älykäs ja helppokäyttöinen valonohjausratkaisu – OSRAM Lighting Solutions tarjoaa käyttäjille täyden valikoiman erilaisia vaihtoehtoja.

Täydelliset viestintäympäristöt

Bioaktiivinen valo tuottoisaa aivoriihityöskentelyä varten

Ideoiden jakaminen, luentojen ja esitysten pitäminen, yhteistyöhankkeiden toteuttaminen, keskustelut vaikeista aiheista, tulevaisuuden visioiden kehittäminen ‒ kokoukset ja konferenssit voivat erota toisistaan merkittävästi aihepiirin, osanottajien, medioiden ja tietokoneen käytön, tilajärjestelyjen ja näin ollen myös valaistustarpeiden suhteen. OSRAM Lighting Solutionsin valonohjausjärjestelmien avulla järjestäjät voivat valita jonkin ennalta määritellyn valaistusskenaarion, säätää sitä tarpeen mukaan ja luoda ihanteelliset, häikäisemättömät olosuhteet tuottoisaa kokousta varten. Lisäksi epäsuora bioaktiivinen valo tilan yläpuolelle sijoitetuista suurialaisista valaisimista auttaa osallistujia pysymään keskittyneinä ja tuottoisina, ja hyvin valittu muotoilu parantaa paikan visuaalista houkuttelevuutta.

Video: LIGHTIFY Pro -järjestelmän asentaminen

Kuinka OSRAM:n älykäs langaton valonohjausjärjestelmä asennetaan?

LIGHTIFY Pro on maailman ensimmäinen langaton ammattikäyttöön tarkoitettu valaistusjärjestelmä, joka asennetaan ja jota ohjataan mobiilisovelluksella. Sen asentamisessa ei tarvita kaapelien vetämistä tai seiniä kaapelien kiinnittämistä varten. Valonohjaus tapahtuu älypuhelimella tai tablettitietokoneella. Erittäin yksinkertainen ja joustava järjestelmä, jossa on runsaasti kiehtovia valaistusominaisuuksia.

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.