Toimistotilojen valaistusratkaisut

Toimistotilojen valaistusratkaisut

OSRAM Lighting Solutions on oikea asiantuntija sinua varten, kun haet edistyksellisiä, energiatehokkaita valaistus- ja valonohjausjärjestelmiä, jotka on räätälöity tarjoamaan henkilöstöllesi juuri oikeanlaiset työolosuhteet.

Lue lisää toimistoympäristöjen valaistusratkaisuistamme

Toimistoympäristöjen yksilölliset valaistusratkaisut - ihmiskeskeisten valaistuskonseptien avulla

Ihmiskeskeinen valaistus nivoutuu yhteen valon, ilmaston ja tilan vuorovaikutuksen kanssa vastaten ihmisten yksilöllisiä tarpeita kussakin ympäristössä.

Lue lisää ihmiskeskeisestä valaistuksesta täältä
Energiakatselmus

Energiakartoitus

Nykyisten valaistusjärjestelmien analysointi ja uusien valaistuskonseptien kehittäminen siten, että pääpaino on kestävässä kehityksessä.

lue lisää
Rahoitus

Rahoitus ja sopimukset

OSRAM Financing Services -palvelun avulla asiakkaat voivat päivittää valaistusjärjestelmänsä nyt ja maksaa työt kätevästi erissä. OSRAM Contracting Services -palvelu yhdistää joustavat rahoitusvaihtoehdot lisäpalveluihin, kuten ylläpitoon.

lue lisää
Sopimukset

Käyttöpalvelu

Työmme ei pääty siihen, kun valot syttyvät. Käyttöpalvelut, kuten etävalvonta, ylläpito tai sisällönhallinta, ovat vain osa tarjoamaamme palvelupakettia.

Valosuunnittelun tukipalvelut

Valaistussuunnittelu

Tuemme valaistuskonseptisi suunnittelua tarpeen mukaan valaisinjärjestelmistä ja valon käyttökohdekonseptoinnista sekä säädöistä ja mittauksista aina valaistusratkaisuhankkeiden visualisointiin.

Räätälöinti

Räätälöinti

Yksittäisten valaisinten ja/tai valaistusratkaisujen kehittäminen asiakkaan pyynnöstä.

Käyttöönotto

Käyttöönotto

OSRAM Lighting Solutions laittaa valot päälle – missä, milloin ja miten haluat.

Räätälöinti

Päivänvalosuunnittelu

Luonnollisen päivänvalon sisällyttäminen valaistuskonseptiisi on taloudellisesti ja biologisesti järkevää. OSRAM Lighting Solutions tarjoaa suunnitteluun kattavaa tukea.

lue lisää
Käyttöönotto

Ihmiskeskeinen valaistus

Valo ei vaikuta ainoastaan siihen, mitä tunnemme, vaan myös motivaatioomme sekä kykyymme ajatella ja keskittyä. Anna OSRAM Lighting Solutionsin suunnitella oikeanlainen valaistus henkilöstösi ja asiakkaittesi ympärille.

lue lisää

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.