Varastotilojen valaistusratkaisut

Oikeanlaista valoa oikeaan aikaan

Varastot on suunniteltu tuotteiden turvallista säilyttämistä varten ja samalla varmistamaan, että jokainen tuote on helposti haettavissa ja löydettävissä. OSRAM Lighting Solutionsin älykkäät valaistusjärjestelmät kytkevät valot päälle oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa säästäen näin energiaa ja kustannuksia.

Korkeavarastot

Mikään ei jää pimentoon

Korkeavarastojen on maksimoitava käytettävissä oleva tila varastointikustannusten minimoimiseksi. Käytävät ovat yleensä korkeita ja kapeita ja siten haasteellisia valaista. Jotta varjoon jääviä alueita ei syntyisi, trukilla liikkuminen olisi turvallista ja varastopaikat, tuotteet ja tuotemerkit olisivat selvästi näkyvissä, valaistusjärjestelmän täytyy tuottaa yhtenäinen valaistus ja suuri pystysuuntainen valaistustaso. Sitecon led-kiskovalaisinjärjestelmien avulla voidaan taata valon erinomainen ulottuvuus ja hyvä, häikäisemätön näkyvyys ylöspäin. Liiketunnistimet mahdollistavat älykkään valonhallinnan.

Logistiikka-alueet

Joustavuutta varasto- ja logistiikkatiloihin

Monikäyttöiset varasto- ja logistiikkatilat, joissa liikutaan sekä sisä- että ulkotiloissa samaan aikaan, voivat olla ongelmallisia valaistussuunnittelijalle. Hyllyjen paikkoja ja muuta varastojärjestystä saatetaan usein muuttaa, ja kauttakulkuvyöhykkeet sisä- ja ulkotilojen välillä voivat olla vaarallisia. Mikäli päivänvaloa on käytettävissä, se saattaa muuttaa keinotekoisen valaistuksen tarvetta epäsäännöllisin väliajoin. OSRAM:n monisuuntaiset, muunneltavat, dynaamiset ja liiketunnistinohjatut järjestelmät tarjoavat tehokkaita ja toimivia ratkaisuja kaikkiin käyttökohteisiin.

Kylmävarastot

Kestävää valaistusta äärilämpötiloihin

Alhaisille lämpötiloille tai jäätymislämpötiloille altistuvien valaisimien on oltava erityisen vankkarakenteisia ja niiden on kestettävä paitsi lämpörasitusta, myös kosteutta. Loistelamput eivät pysty toimimaan riittävän hyvin tällaisissa olosuhteissa. OSRAM:n led-valaisimet pystyvät antamaan kaiken tehonsa jäätävissäkin lämpötiloissa ollen erittäin luotettavia ja kestäviä. Korkea suojausluokka ja täysin suljetut kotelot ovat välttämättömiä kylmävarastojen valaisimille. OSRAM:n valaistusratkaisut ovat oikea valinta silloin, kun valaistuksen on täytettävä esimerkiksi standardin SFS-EN 12464-1 mukaiset vaatimukset.

Video: Huomion keskipisteenä Euroopan suurin vaatekaappi

Zalando

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.