Valmistavan teollisuuden valaistusratkaisut

Innovatiivista valaistusta ja virheetöntä tuotantoa

Hyvä näkyvyys on ensisijaisen tärkeää tuotantotiloissa. Räätälöidyt OSRAM-valaistusratkaisut varmistavat optimaalisen ja häikäisemättömän valaistuksen, mikä edesauttaa laadukasta tuotantoa ja parantaa työntekijöiden työssä viihtymistä.

Autoteollisuus

Kun jokainen yksityiskohta on tärkeä

Lämmölle, pölylle ja tärinälle altistuvien tuotantolaitosten valaistusjärjestelmien on kestettävä suuria rasituksia ja tuotettava ihmisten työtä tukevat pystysuuntaiset valaistustasot sekä tasainen valonjako, jota tarvitaan mittareiden ja ohjauspaneelien kirkkaan näkyvyyden varmistamiseksi. Tuotanto- ja kokoonpanolinjojen rutiinit ovat nopeita, eikä virheisiin ole varaa. OSRAM Lighting Solutionsin kestävät, vähähuoltoiset ja korkeilla suojausluokilla varustetut led-valaisimet pääsevät oikeuksiinsa näissä ympäristöissä. Tehokkaalla, tasalaatuisella ja biologisesti hyvällä valaistuksella ne tukevat laadukasta työtä ja auttavat välttämään tuotantovirheitä. Häikäisemättömän, päivänvaloa tuottavan valaistuksen ansiosta pienimmätkin viat ja naarmut voidaan havaita laadunvalvontaosastolla.

Metalli- ja sähköteollisuus

Luota vain siihen, minkä näet

Hitsauksesta ja juotoksesta työstämiseen ja elektroniikkakokoonpanoihin, sekä tarkasta mittauksesta näytöllä tapahtuvaan seurantaan: metalli-, sähkö- ja elektroniikkateollisuudessa tarvitaan runsaasti erilaisia työpisteitä, joissa suoritetaan erilaisia ​​visuaalisia tehtäviä ja joissa on erilaiset valaistusvaatimukset. Vaatipa hankkeesi sitten yleisvalaistusta tai työpistevalaistusta - tai molempia - ja tarvitsitpa valaisimilta korkeaa suojausluokkaa tai varjojen, heijastusten ja häikäisyn poistoa, OSRAM voi toimittaa juuri oikeanlaiset valaisimet, joilla jokainen yksittäinen prosessivaihe voidaan suorittaa erinomaisesti.

Elintarviketeollisuus

Tinkimätöntä tarkkailua

Elintarviketeollisuudessa on noudatettava tiukkoja hygienia- ja laatustandardeja ihmisten terveyden suojelemiseksi. Elintarviketeollisuutta koskevien IFS (International Featured Standards) -standardien mukaan kaikkien elintarviketuotannon työalueiden on oltava riittävän valaistuja. Lisäksi kaikki valaistuslaitteet on suojattava rikkoutumiselta elintarvikkeiden saastumisen estämiseksi. OSRAM:n erikoisvalaistusratkaisut tarjoavat korkeat valaistustasot ja erinomaisen värintoiston, mikä auttaa elintarvikkeiden käsittelylaitosten ja keittiöiden työntekijöitä tunnistamaan ja poistamaan vierasaineita luotettavasti elintarvikkeiden laadunvalvonnan yhteydessä.

Kemian- ja muoviteollisuus

Oikean kaavan löytäminen

Kemian- ja muoviteollisuuden valaistusvaatimukset voivat vaihdella suuresti. Tehdastilan lattialla tarvitaan kaikkialla hyvä yleisvalaistus, kun taas tietokoneen näytöillä ja mittaristonäytöillä varustetuissa prosessinohjausasemissa tarvitaan suurempia valotasoja sekä häikäisyn ja heijastuksen hallintaa. Laboratorioissa on tiukimmat vaatimukset, mukaan lukien erittäin suuret valaistustasot ja erinomainen kontrasti ja värintoisto. Käsiteltäessä ja työstettäessä kemikaaleja valaisimet tarvitsevat erityistä höyrysuojausta. OSRAM tarjoaa näihin olosuhteisiin täydellisesti sopivan, laajan valikoiman valaisimia sekä valaistuksen ohjauslaitteita.

Logistiikka

Luotettavuus pitää matkustajat turvassa

Junien, linja-autojen, laivojen, kuorma-autojen ja lentokoneiden on varmistettava ihmisten ja heidän tavaroidensa turvallisuus. Missä tahansa niiden varastointi, huolto tai korjaus tapahtuukin, riittävä valaistus on ensisijaisen tärkeää, jotta huoltohenkilöstö voi tunnistaa ja korjata mahdolliset viat sekä varmistaa jokaisen kulkuneuvon turvallisen käytön. Pysty- ja vaakasuuntaisten valaisimien yhdistelmät varmistavat, ettei mikään jää pimeään. Toisaalta dynaaminen liiketunnistimia käyttävä valonohjausjärjestelmä auttaa säästämään energiaa paikoissa, joissa jatkuva ihmisen läsnäolo ei ole tarpeen. OSRAM voi toimittaa kattavia valaistus- ja ohjausjärjestelmiä varastoja, halleja ja telakoita varten.

Puuteollisuus

Valaistusta korkeilla suojausluokilla

Pöly, puuhake ja lika ovat väistämättömiä puunjalostusteollisuudessa. Näissä ympäristöissä korkeat suojausluokat ovat pakollisia. Koska puupöly on erittäin palavaa, pölyn tai kuidun vuoksi palovaaralle altistuvien tuotantolaitosten on käytettävä D-luokan valaisimia. Koska mekaaniset iskut ovat aina mahdollisia puuteollisuudessa, valaisinten on oltava riittävän iskusuojattuja. Turvallisuusnäkökohtien vuoksi sopiva valotaso ja kaikkien työalueiden tasainen valaistus ovat tarpeellisia. OSRAM-valaistusratkaisut tarjoavat puunjalostusteollisuudelle oikean yhdistelmän näitä ominaisuuksia.

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.