Työpisteiden valaistusratkaisut

Parempia työsuorituksia päivänvaloa jäljittelemällä

Eri työtiloja koskevat vaatimukset voivat erota suuresti toisistaan, mutta yhtenäinen, häikäisemätön valo ja keskenään tasapainoiset pysty- ja vaakasuorat valaistustasot tarvitaan aina. OSRAM Lighting Solutions täyttää tai jopa ylittää yksittäisille työtiloille asetetut korkeat standardit.

Työpaikat sisätiloissa

Ihmisten suorituskyvyn optimoiminen

Tutkimukset ovat osoittaneet, että työntekijät suoriutuvat työstään paremmin, kun työpaikan valaistustaso on korkea. Tämä pätee erityisesti silloin kun käytetään biologisesti vaikuttavaa valaistusta, joka jäljittelee päivänvalon koostumusta ja voimakkuutta. Tuottavuutta parantavassa työpisteen valaistuksessa tulisi yleisesti ottaen yhdistellä pysty- ja vaakasuuntaisia valonlähteitä ja sen tulisi antaa tasainen, häikäisemätön näkyvyys. Annetuista tehtävistä riippuen myös täydentävät valaistusratkaisut, työpistepohjainen valaistus tai korkea suojausluokka voivat olla tarpeen. OSRAM pystyy toimittamaan kokonaisvaltaisia ​​ja joustavia valaistusratkaisuja, jotka sopivat jokaiselle työpaikalle.

Työpaikat ulkotiloissa

Muunneltava, dynaaminen ja säänkestävä

Ulkotiloissa sijaitseville työympäristöille on tyypillistä se, että luonnolliset valaistusolosuhteet vaihtelevat jatkuvasti. Siksi on erittäin tärkeää tuottaa paitsi säänkestäviä myös dynaamisia valojärjestelmiä, joiden avulla kompensoidaan näitä kellonajasta ja pilvisyydestä riippuvaisia muutoksia. Lopullisena tavoitteena on varmistaa mahdollisimman muuttumattomat ja yhteneväiset työskentelyolot ja säästää samalla energiaa. OSRAM:n kestävien, suljettujen ja energiatehokkaiden valaisinten sekä valonohjausjärjestelmien avulla työskentelylle luodaan optimaaliset olosuhteet.

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.