Turvallisuutta ja helpompaa liikkumista

Nykyaikaista valaistusta parkkihalleihin ja pysäköintialueille

Siteco Compact Monsun® LED -valaisimet

Vankkarakenteinen ja pitkäikäinen ratkaisu parkkihalleihin

Edistyksellisiä valaistusratkaisuja nykyaikaisille pysäköintialueille

Olipa kyseessä julkiset tai yritysten käytössä olevat pysäköintitilat, ostoskeskukset, konserttisalit, urheiluareenat, juna-asemat tai lentokentät, pysäköintihallit ja parkkipaikat keventävät kaupunkien infrastruktuuria, lyhentävät reittejä ja luovat ympärillemme tilaa. Samalla ne myös helpottavat työ-ja vapaa-aikaamme.

Nykyaikainen sisä- ja ulkovalaistus vaikuttaa oleellisesti jokaisen liikenteessä liikkujan turvallisuuteen ja orientaatioon. Opasteet, kulkuvälineet ja ihmiset on mahdollista tunnistaa helpommin ja nopeammin laadukkaan valon ansiosta. Mukavuuden ja turvallisuuden tunteen lisääntyessä myös onnettomuusriski vähenee huomattavasti.

Turvallisuuden, näkyvyyden ja helpomman liikkumisen lisäksi dynaamisilla valaistusratkaisuilla voidaan vaikuttaa myös visuaalisesti. Erilaisilla valkoisen ja värillisen valon sävyillä voidaan korostaa joko yksittäisiä alueita tai kokonaisia rakennuksia. Esimerkiksi parkkihallin julkisivun väriä vaihtavan valaistuksen myötä myös ympäristö ja pysäköintitilan viereiset rakennukset saavat uudenlaisen ja arvokkaammankin ilmeen.

Hyvän valon on oltava myös tehokasta ja taloudellista. OSRAM:n edistykselliset valaistusratkaisut mahdollistavat kustannustehokkaan pysäköintivalaistuksen – laadusta tinkimättä.

Pysäköintialueiden valaistusratkaisumme

Haluatko lisätietoa?

Ota meihin yhteyttä

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.