Valoa kaikkialle

Loistavia valaistusideoita kaikkeen liiketoimintaan

Yritysten toimitiloihin kuuluu myös toimistot, pysäköintialueet ja sosiaaliset tilat. OSRAM Lighting Solutionsin asiantuntemuksen ja täyden tuote- ja palveluvalikoiman avulla voidaan varmistaa, että kaikki teollisuuskiinteistösi alueet on valaistu riittävällä, turvallisella ja tehokkaalla tavalla.

Pysäköintialueet

Ympärivuorokautista turvallisuutta ihmisille ja ajoneuvoille

Pysäköintialueilla sattuu enemmän liikenneonnettomuuksia kuin kaupunkien kiireisillä kaduilla. Näkeminen ja näkyvissä olo ovat ratkaisevan tärkeitä silloin, kun ajoneuvoja on liikkeellä moneen eri suuntaan erityisesti työvuoron juuri päättyessä. Lisäksi öiseen aikaan pimeä ja yksinäinen pysäköintialue on pelottava paikka kenelle tahansa. Lastauslaitureilla, joilla liikkumatilaa on vähän, kuorma-autonkuljettajien on pystyttävä näkemään, minne he ovat menossa. OSRAM Lighting Solutionsin laaja-alainen, varjoton valaistus yhdessä kutakin ajokaistaa, ramppia ja poistumistietä varten suunnitellun järjestelmän kanssa luovat visuaalista selkeyttä, joka auttaa ihmisiä löytämään tiensä ja luottamaan ympäristöönsä. Samalla se antaa videovalvontaa varten mahdollisuuden tunnistaa mahdollinen epäilyttävä toiminta välittömästi. OSRAM Lighting Solutionsilla on kattava valikoima kiskovalaisin- ja liiketunnistinohjattuja valonohjausjärjestelmiä, jotka parantavat turvallisuutta ja auttavat vähentämään energiakustannuksia himmentämällä valaistus, kun kukaan ei tarvitse sitä.

Toimistot

Kaikkien standardien mukaisesti

Toimistot, kokoushuoneet, käytävät, portaikot, eteisaulat ja kahvilat; hallinnolliset rakennukset ovat merkittävässä osassa, kun suunnitellaan teollisuuskohteen yleistä valaistuskonseptia. Tietokonetyöpisteet ovat erityisen vaativia valaistuksen kannalta. Niitä koskevat vähimmäisvaatimukset on määritelty standardissa SFS-EN 12464-1. OSRAM:n kattavat ratkaisut, joihin kuuluvat led-valaisimet ja valonohjausjärjestelmät, ovat erittäin tehokkaita ja taloudellisia ja antavat samalla mahdollisuuden joustaviin toimistojärjestelyihin. Valo, jossa on selvästi sinertävä sävy, lisää vireyttä ja keskittymiskykyä ja auttaa näin henkilökuntaa parempiin työsuorituksiin. Miellyttävässä lämminsävyisessä valaistuksessa kylpevä eteisaula puolestaan toivottaa vierailijat tervetulleiksi.

Ravintola- ja majoistuspalvelut

Tila, jossa vieraat ovat huomion keskipisteenä

Ensivaikutelma on aina tärkeä, erityisesti ravintola- ja majoitusalalla, jossa visuaalisesti miellyttävällä kokemuksella on olennaisesti viihtyvyyttä lisäävä vaikutus. OSRAM Lighting Solutionsin päivänvaloa jäljittelevät valaisimet herättävät vieraissa positiivista mielialaa samalla, kun ne innostavat hotelli- ja ravintolahenkilöstöä keskittymään täysipainoisesti työhönsä ja tuottamaan erinomaista palvelua. Henkilöstötiloissa ja kahviloissa kirkas ja biologisesti vaikuttava valaistus herättää osaltaan myönteistä suhtautumista hotellihenkilökunnan keskuudessa. OSRAM:n ammattilaisten tuella valaistussuunnittelijat voivat valita OSRAM Lighting Solutionsin kattavasta valaisin- ja valonohjausjärjestelmien valikoimasta kokonaisuuksia, joilla luoda ainutlaatuinen ja houkutteleva ravintola- ja majoituspalveluympäristö.

Sivutilat ja huoneet

Kaikki hallinnassa

Varsinaisestihan naruja vedellään kulissien takana – vaikka teknistä huoltoa, kunnallisteknisiä palveluita, palvelinta sekä monikäyttö- ja varastotiloja pidetään usein toissijaisina tiloina. Jos niiden valaistukseen suhtaudutaan leväperäisesti, se voi tarkoittaa samalla myös turhien loukkaantumis- tai laitteistojen vaurioitumisriskien ottamista. Hyvä valaistus voi olla myös erittäin taloudellista, jos sen ohjaukseen yhdistetään päivänvalo- ja liiketunnistimia. OSRAM:n toimittama valaistus, jossa on riittävä pystysuuntainen valaistustaso ja kirkas, tasainen valo, auttavat henkilökuntaa lukemaan näyttöpaneelien ja työvälineiden näyttöjä sekä suoriutumaan huoltotöistä luotettavasti ja turvallisesti.

Julkisivu

Yrityksen käyntikortti

Päärakennuksen julkisivua voi pitää yrityksen käyntikorttina. Se kertoo, millä tavoin yritys toivoo tulevansa nähdyksi. Viimeisintä tekniikkaa edustava julkisivuvalaistus, johon on yhdistetty yrityksen logo ja muita visuaalisia elementtejä, on tärkeä yrityksen identiteetistä kertova markkinointi- ja suunnittelutyökalu. OSRAM:n valonheittimet, projektorit, lineaariset led-seinävalojärjestelmät ja maahan upotetut valaisimet tuovat julkisivut ja niiden edustamat yritykset parhaaseen mahdolliseen valoon.

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.