Valaistusratkaisut vähittäiskaupan ympäristöjä varten

Valaistusratkaisut vähittäiskaupan ympäristöjä varten

Käytä OSRAM Lighting Solutionsin älykästä valaistustekniikkaa brändisi rakentamiseen ja sen tunnistettavuuden kasvattamiseen. Korosta yrityksesi värejä ja logoa ja toteuta yhtenäinen valaistuskonsepti kaikissa myyntipisteissäsi.

Valaistusratkaisut vähittäiskaupan ympäristöjä varten

Älykäs valo lisää myyntiä

Kasvata myyntiä ja tehokkuutta: nämä menestyksen salaisuudet pätevät kaikkeen liiketoimintaan, erityisesti vähittäiskauppaan. OSRAM Lighting Solutions auttaa sinua edistämään myyntiäsi ja samalla optimoimaan toimintakustannuksesi.

Lue lisää
Energiakatselmus

Energiakartoitus

Nykyisten valaistusjärjestelmien analysointi ja uusien valaistuskonseptien kehittäminen siten, että pääpaino on kestävässä kehityksessä.

lue lisää
Rahoitus

Rahoitus ja sopimukset

OSRAM Financing Services -palvelun avulla asiakkaat voivat päivittää valaistusjärjestelmänsä nyt ja maksaa työt kätevästi erissä. OSRAM Contracting Services -palvelu yhdistää joustavat rahoitusvaihtoehdot lisäpalveluihin, kuten ylläpitoon.

lue lisää
Sopimukset

Käyttöpalvelu

Työmme ei pääty siihen, kun valot syttyvät. Käyttöpalvelut, kuten etävalvonta, ylläpito tai sisällönhallinta, ovat vain osa tarjoamaamme palvelupakettia.

Valosuunnittelun tukipalvelut

Valaistussuunnittelu

Tuemme valaistuskonseptisi suunnittelua tarpeen mukaan valaisinjärjestelmistä ja valon käyttökohdekonseptoinnista sekä säädöistä ja mittauksista aina valaistusratkaisuhankkeiden visualisointiin.

Räätälöinti

Räätälöinti

Yksittäisten valaisinten ja/tai valaistusratkaisujen kehittäminen asiakkaan pyynnöstä.

Käyttöönotto

Käyttöönotto

OSRAM Lighting Solutions laittaa valot päälle – missä, milloin ja miten haluat.

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.