Liikenneinfrastruktuurin valaistusratkaisut

Älykkäitä valaistusjärjestelmiä tulevaisuuden kaupungeille

Energiakulujen vähentäminen, kasvihuonekaasupäästöjen ja ilman saasteiden vähentäminen, valon karkaamisen vähentäminen, ihmisten turvallisuuden varmistaminen; kaupunkisuunnittelijoiden on pidettävä kaikki nämä tekijät mielessään. OSRAM Lighting Solutionsin kehittynyt tekniikka säästää energiaa ja tuo tarvittavan määrän valoa juuri sinne, missä sitä tarvitaan - ja juuri silloin, kun sitä tarvitaan.

Siteco Streetlight 40 – linssiteknologiaa hyödyntävä tehokas tievalaisin

Nykyaikaista muotoilua ja luotettavaa toiminnallisuutta

Katuvalaistus on oleellinen osa kaupunkien ja kuntien toimivaa infrastruktuuria optimaalisen näkyvyyden sekä hyvän tunnelman ja turvallisuuden tunteen luojana. Siteco on kehitellyt täysin uuden tievalaisinperheen – osaksi kuntien järkevää ja taloudellista infrastruktuuria: Siteco Streetlight 40 on kustannustehokas, kestävä ja erittäin helppokäyttöinen valaisin kokonaisvaltaiseen tievalaistukseen.

Lisätietoa

Katuvalaistus

Maksimoi valaistus, minimoi energiahukka

OSRAM Lighting Solutionsin tarjonta ei rajoitu pelkästään huippuluokan energiaa säästäviin led-katuvaloihin, joilla on erinomaiset luminanssiominaisuudet. Voimajohtoverkossa toimivan katuvalojen ohjausjärjestelmämme ansiosta käyttäjä voi hallita ja valvoa valoja yksittäin, ryhmissä tai kokonainen katu- tai korttelialue kerrallaan tietokoneohjelmiston avulla. Katujen ja aukioiden valaistusta voi himmentää automaattisesti tai dynaamisesti kellonajasta tai vuodenajan olosuhteista riippuen. Virheviestit voi kirjata ja luokitella automaattisesti, mikä tehostaa operatiivista päätöksentekoa. Edistynyt langaton verkkotekniikka avaa uusia mahdollisuuksia integroida lisää älykkäitä toiminnallisuuksia katuvalaistusverkkoihin. Yksittäiset valopylväät voivat toimia monitoimiasemina, jotka pystyvät lataamaan sähköpyöriä, ilmoittamaan vapaista pysäköintiruuduista tai mittaamaan ilmanlaatua.

Tunnelivalaistus

Haastavat ympäristöt vaativat vahvoja materiaaleja

Tunneleiden ilma on erittäin syövyttävää haitallisten pakokaasujen korkeiden pitoisuuksien ja kosteuden kerääntymisen vuoksi. Tunnelivalaisimet vaativat erityistä suojausta kestääkseen näissä ympäristöolosuhteissa, ja niiden tulisi olla mahdollisimman vähähuoltoisia, jotta liikenteelle aiheutuvat häiriöt voitaisiin pitää minimissä. OSRAM Lighting Solutions voi toimittaa valaisimia, joissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut kotelot ja korkea suojausluokka. Ne tuottavat häikäisemätöntä valoa, jota autoilijat tarvitsevat turvaamaan optimaalisen näkyvyyden ja turvallisen ajamisen. Lisäksi tarjoamme myös valikoiman lisävaloja liikennemerkkien ja hätäpoistumisteiden opasteiden valaisemiseen.

Pysäköintihallit ja -alueet

Valoa, opastusta ja valovoimaa

Pysäköintihalleissa ja -alueilla tarvitaan asianmukaista valaistusta, joka auttaa autoilijoita löytämään tiensä helposti ja näkemään jalankulkijat ja liikkuvat ajoneuvot ennen kuin on liian myöhäistä. OSRAM Lighting Solutionsin valaisimet tuovat oikeanlaatuisen -ja tasoisen valaistuksen kaikentyyppisille pysäköintialueille. Lisäksi huipputeknisten langattomien tietoliikenneverkkojen avulla valaistusjärjestelmiin on mahdollista liittää OSRAM ”Einstone” -majakoita, jotka voivat lähettää paikallisopastusta ja muita ohjeita sekä tietoa vapaista parkkipaikoista asianmukaista sovellusta käyttäviin mobiililaitteisiin. Pysäköintihalleihin ja -alueille asennetut valaisinjärjestelmät voivat samalla toimia myös sähköautojen latausasemina.

Liikenteen solmukohdat ja liikennekeskukset

Kaupunki näyttää ystävälliset kasvonsa teillä liikkujille

Suuret risteysalueet vaativat kaikkien tiellä kulkijoiden ehdotonta tarkkaavaisuutta, ja ajoneuvojen ja jalankulkijoiden sekä opasteiden ja tiemerkintöjen näkyvyys on avainasemassa onnettomuuksien ehkäisemisessä. OSRAM Lighting Solutionsin tarkoin suunnattu, häikäisemätön valaistus edistää osaltaan merkittävästi liikenneturvallisuutta. Toisaalta juna- ja metroasemat sekä linja-autoterminaalit ovat tärkeä osa kaupungin arkkitehtonista profiilia, ja valaistussuunnittelu näyttelee tärkeää osaa siinä, millaisena kaupunkikulttuuri nähdään. OSRAM Lighting Solutionsin edistykselliset valaistuskonseptit tarjoavat suunnittelijoille runsaasti joustavuutta, jonka avulla on mahdollista taata miellyttävä valaistus, erinomainen näkyvyys, selkeä opastus ja positiivinen esteettinen kokemus sekä parantaa samalla liikenneturvallisuutta. Lisäksi led-tekniikka on edullista alhaisen energiankulutuksen ja helpon huollettavuuden ansiosta.

Moderni katuvalaistus Wipperfürthissä

Saksalaisessa kaupungissa otettiin käyttöön led-tekniikka, joka säilyttää historiallisen tunnelman

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.