Siteco Streetlight 11

Tulevaisuuden tievalaisin

21.12.2017 | Products

Katuvalaistuksella on merkittävä vaikutus tulevaisuuden kaupunkien energiatehokkuuteen, kestävään kehitykseen, turvallisuuteen ja elinkelpoisuuteen.

Siteco Streetlight 11 edustaa huippulaadukasta valoa, korkeaa suorituskykyä ja modernia muotoilua. Sille ominaista on myös helppohuoltoisuus, älykäs valonohjaus ja edistyksellinen teknologia. Tievalaistuksen uusi tulokas - Streetlight 11 - täyttää kaikki kaupunkialueiden tievalaistuksen vaatimukset, tulevaisuudenkin valaistustarpeet huomioiden.

Siteco Streetlight 11 -esite

Energiansäästö jopa 80%

verrattuna vanhanaikaisiin valaisimiin, joissa käytetään korkeapainepurkauslamppuja. Lisäksi valon laatu on huomattavasti parempi.

"Tarvitsemme parhaan valon parhaaseen hintaan – sekä parhaan ekologisen tasapainon" - Leif Jansen, freelance-kaupunkisuunnittelija

Kaupungit käyttävät nykyään 40 % sähkökustannuksistaan pelkkään valaistukseen, ja tiedämme jokainen, että ympäristön suojelua ja kestävää kehitystä koskevat tavoitteet on mahdollista saavuttaa ainoastaan jos yhteisöt ja teollisuudenalat parantavat energiatehokkuuttaan.

Huomattavasti yhtenäisempää ja tasaisempaa valaistusta

"Turvallisuus liittyy sijaintiin – ja sitä voidaan parantaa älykkäällä valaistussuunnitelmalla” - Leif Jansen, freelance-kaupunkisuunnittelija

Korkeapainepurkauslampuissa on kaksi merkittävää haittatekijää: ne heijastavat valoa joka suuntaan ja ovat isokokoisia. Noin 50 prosenttia niiden synnyttämästä valosta jää heijastumatta heijastimista. Tämä aiheuttaa toisaalta tyypillisiä “kirkkaita kohtia” valaisimen alapuolelle ja toisaalta johtaa valon epätasaiseen jakautumiseen valaisinten välillä muodostaen tummia alueita. Visuaalisesti miellyttävä valaisu, jossa ei ole turvallisuusaukkoja, saavutetaan ainoastaan tasaisella valaisulla. Streetlight 11 -valaisimien teräväpiirtoheijastimet valaisevat nimenomaan valaisinten välisen alueen.Tuloksena on tasainen valaistus, jota on mahdotonta saada aikaan käyttämällä korkeapainepurkauslamppuja.

Tarkat ohjausratkaisut

Täydellinen tiedon digitaalisen prosessointiin

"Luomme nyt puitteita tulevaisuuden älykkäille kaupungeille" - Leif Jansen, freelance-kaupunkisuunnittelija

70 % maailman kaikista ihmisistä asuu kaupungeissa vuoteen 2050 mennessä. Nykyaikainen ja verkottunut infrastruktuuri on välttämätöntä tulevaisuuden kaupungeille. Siihen sisältyy älykäs liikenteenohjaus, laajakaistaliittymät ja avoimet tietoliikennejärjestelmät. Nykyaikainen katuvalaistus on olennainen osa tulevaisuuden kaupungin energiatehokasta “laitteistoa”. Yksittäisten skenaarioiden tulevaisuus riippuu mm. tulevaisuuden teknisestä kehityksestä ja kyseisestä kaupunkiympäristöstä. Nyt on kuitenkin aika luoda modulaarisia ja laajennettavia alustoja, jotka pystyvät kasvamaan tulevaisuuden vaatimusten mukaisesti.