Loistavaa valoa: Lunis LED -valikoima

Joustava alasvalovalikoima koviin vaatimuksiin

01.09.2016 | Products

  • Soveltuu myös monimutkaisiin suunnittelutarpeisiin modulaarisen muotoilun ja versioiden monipuolisuuden ansiosta
  • Muotoilultaan houkutteleva valaisin kapealla asennuskehyksellä
  • Erinomainen valon laatu ja erittäin miellyttävä silmälle
  • Valotehokkuus jopa 118 lm/W
  • Käyttöikä jopa 50 000 tuntia (L80/B50)
  • Helppo ja nopea asennus kiinnikejärjestelmän avulla
Lataa esite Sähköinen luettelo

Lunis LED on uusi LED-alasvalovalikoima, joka sopii vaativampaankin käyttöön. Muotoilun, optiikan ja valon paras mahdollinen laatu hyvin joustavasti ja pätevän huollon tuella.

Yksittäisenä valaisinsarjana Lunis LED sopii loistavasti kaikkeen valaistukseen yleisvalaistuksesta pilkuntarkkoihin korostuksiin. Näyttävät ympäristöt ovat Lunis LEDille sopivia käyttökohteita. Niitä ovat muun muassa eteisaulat, myymälät, näyttelytilat, erikoisliikkeet ja museot.

Lunis-valikoiman pääkomponentti on optinen ydinjärjestelmä. Se on erityinen fotometrinen järjestelmä, joka koostuu linssistä ja sisäisestä heijastimesta yhdistettynä ulkoiseen heijastimeen. Tämä takaa visuaalisen miellyttävyyden (UGR <19) ja mahdollistaa hyvin monenlaisten valonjakomallien ja säteen ominaisuuksien luonnin. Ulkoasu pysyy aina samana.

Yksilöllinen konfigurointi

On olemassa loputtomasti mahdollisuuksia suunnitella haluttu alasvalo erilaisten lumentasojen, valon värien, valonjakomallien ja lisävarusteiden avulla. Uusi toimitusketjun käsite on myös erittäin joustava. Valittavissa on kokonainen valaisin tai sen jakaminen osiin projektin tarpeiden mukaan.

Esitteen lataus Sähköinen luettelo

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.