OSRAM LIGHTING SOLUTIONS

Your light. Our passion.

Laadukkaita valaistusratkaisuja - yksilöllisesti, sinun tarpeidesi mukaan.

OSRAM Lighting Solutions luo uusia valaistusstandardeja innovatiivisilla, räätälöidyillä ja korkean suorituskyvyn omaavilla valaistusratkaisuillaan. Intohimomme valoon, yli 110 vuoden kokemus sekä syvällinen ammattitaito mahdollistavat uraa-uurtavien ja energiatehokkaiden valaistusratkaisujen kehittämisen nyt ja tulevaisuudessa.

Kolmen lippulaivamerkkimme - OSRAM, Siteco ja Traxon - sekä maailmanlaajuisen asiantuntijaverkostomme avulla tarjoamme älykkäitä, joustavia ja kustannustehokkaita valaistuskokonaisuuksia juuri sinne missä niitä tarvitaan, maailmanlaajuisesti.

Kolme vahvaa tuotemerkkiä - yksi vahva kumppani

OSRAM on keskittynyt valoon yli 100 vuoden ajan ollen yksi maailman johtavista valaistusvalmistajista. Jatkuva kehitys perinteisestä valaistuksesta led-teknologiaan ja älykkäisiin valaistusratkaisuihin tuo esiin OSRAM:n kyvyn parantaa valon laatua jatkuvasti - optimaalisella tuotetarjonnalla ja uraa-uurtavalla teknologialla.

Siteco on yksi teknisen sisä- ja ulkovalaistuksen johtavista valmistajista maailmassa. Pitkäaikaisen valaistuskokemuksen avulla Siteco muovaa modernia valaistusteknologiaa ja tuottaa teknisesti ensiluokkaisia led-valaistusratkaisuja sekä projektiratkaisuja maailmanlaajuisesti.

Traxon Technologies on dynaamisen valaistuksen asiantuntija, joka tuottaa ammattitaidolla luovia ja koristeellisia valaistusratkaisuja sisä- ja ulkotiloihin - tunnelmallisista myymälävalaistuksista taiteellisiin siltavalaistuksiin ja erilaisten rakennusten näyttäviin julkisivuvalaistuksiin.

e:cue Lighting Control on johtava korkealaatuisten ohjaus- ja automaatioratkaisujen toimittaja dynaamisten valaistusratkaisujen toteuttamiseen. Innovatiivisen tuoteportfolionsa ansiosta e:cue kehittää oikean ohjausratkaisun jokaiseen valaistusasennukseen.

Loistavaa tekniikkaa ja vertaansa vailla olevia ominaisuuksia

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.