OSRAM LIGHTING SOLUTIONS

Your light. Our passion.

Laadukkaita valaistusratkaisuja - yksilöllisesti, sinun tarpeidesi mukaan.

OSRAM Lighting Solutions luo uusia valaistusstandardeja innovatiivisilla, räätälöidyillä ja korkean suorituskyvyn omaavilla valaistusratkaisuillaan. Intohimomme valoon, yli 110 vuoden kokemus sekä syvällinen ammattitaito mahdollistavat uraa-uurtavien ja energiatehokkaiden valaistusratkaisujen kehittämisen nyt ja tulevaisuudessa.

Kolmen lippulaivamerkkimme - OSRAM, Siteco ja Traxon - sekä maailmanlaajuisen asiantuntijaverkostomme avulla tarjoamme älykkäitä, joustavia ja kustannustehokkaita valaistuskokonaisuuksia juuri sinne missä niitä tarvitaan, maailmanlaajuisesti.

Kolme vahvaa tuotemerkkiä - yksi vahva kumppani

OSRAM on keskittynyt valoon yli 100 vuoden ajan ollen yksi maailman johtavista valaistusvalmistajista. Jatkuva kehitys perinteisestä valaistuksesta led-teknologiaan ja älykkäisiin valaistusratkaisuihin tuo esiin OSRAM:n kyvyn parantaa valon laatua jatkuvasti - optimaalisella tuotetarjonnalla ja uraa-uurtavalla teknologialla.

Siteco on yksi teknisen sisä- ja ulkovalaistuksen johtavista valmistajista maailmassa. Pitkäaikaisen valaistuskokemuksen avulla Siteco muovaa modernia valaistusteknologiaa ja tuottaa teknisesti ensiluokkaisia led-valaistusratkaisuja sekä projektiratkaisuja maailmanlaajuisesti.

Traxon Technologies on dynaamisen valaistuksen asiantuntija, joka tuottaa ammattitaidolla luovia ja koristeellisia valaistusratkaisuja sisä- ja ulkotiloihin - tunnelmallisista myymälävalaistuksista taiteellisiin siltavalaistuksiin ja erilaisten rakennusten näyttäviin julkisivuvalaistuksiin.

e:cue Lighting Control on johtava korkealaatuisten ohjaus- ja automaatioratkaisujen toimittaja dynaamisten valaistusratkaisujen toteuttamiseen. Innovatiivisen tuoteportfolionsa ansiosta e:cue kehittää oikean ohjausratkaisun jokaiseen valaistusasennukseen.

Loistavaa tekniikkaa ja vertaansa vailla olevia ominaisuuksia