360° valoshow

Wuhan Two Rivers and Four Banks – Wuhan, Kiina

Muinainen Wuhanin satamakaupunki sijaitsee kahden mahtava joen, Jangtsen ja Hanin, yhtymäkohdassa. Nämä kaksi jokea ja niiden neljä pengertä on nyt muunnettu upeaksi taustakankaaksi, jossa yli 20 km pituinen synkronoitu led-valoshow juhlistaa tämän risteyskohdan jo tuhansien vuosien ajan Wuhaniin tuomaa elämää ja kaupankäyntiä kutomalla tarinoita yötaivaalle ja veden heijastuksiin.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Architectural, Others
Sijainti: Wuhan
Technology: LED
Vuosi: 2016
OSRAM Lighting Solutions toimitti 6 785 yksikköä e:cuen ohjaintuotteita (Butler PRO, Butler S2, LCE-mx, LCE ja LCE-fx) ohjaamaan yli 300 rakennuksen led-näyttöä sekä 2 886 OSRAM ArchiShape® Flood RGBW S M L -yksikköä täydentämään tiettyjen rakennusten valotehosteita.

Valaistus sykkii yhtenä kertovana sydämenä, jossa ainutlaatuinen optinen valokuitu ja 4G-verkkoratkaisu kytkevät ja synkronoivat e:cuen tuotteet sekunnin murto-osan tarkkuudella.

Uskomatonta kyllä, koko 20 km pituinen ja 300 rakennuksen muodostama valo-show saatiin käyttöön vain neljässä päivässä. Tämä onnistui innovatiivisen lähestymistavan ansiosta, jossa jokaiseen rakennukseen asennettiin UDP-protokollaa käyttävä ensisijainen ja toissijainen hallintapalvelin. Protokolla mahdollistaa taiteilijoiden toissijaisille hallintapalvelimille tallennettujen videoiden jakamisen tarkasti yli 300 erillisen rakennuksen kesken. Ratkaisu on osoittautunut luotettavaksi mediatoiston reaaliaikaisessa käynnistämisessä, samalla kun se mahdollistaa lisäjärjestelmien liittämisen siihen tulevaisuudessa.

OSRAM Lighting Solutionsin toimittama valaistus- ja ohjausjärjestelmä on herättänyt Jangtse- ja Han-joet eloon, tarjonnut asukkaille ja matkailijoille huiman visuaalisen näytöksen ja tuonut esiin Wuhanin kaupungin loistavaa historiaa ja kulttuuria.

Lataa referenssi (pdf)

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.