Siteco DL20, DL50 ja FL20 saavat Warenin kaupungin loistamaan uudessa valossa!

Nykyaikainen ulkovalaistus tekee kaupungeista houkuttelevampia, parantaa näkyvyyttä ja edistää yleistä turvallisuutta. Warenin kaupunki Müritzissä tarjoaa kaksi erityisen valaisevaa esimerkkiä, jotka ovat olleet käytössä vuodesta 2016 lähtien. Kaupunki ja sen johtava alueellinen elintarvikeliike valitsivat Sitecon innovatiiviset led-valaistusratkaisut. Sen lisäksi, että ne miellyttävät silmää houkuttelevalla muotoilullaan ja laadukkaalla valollaan, ne tarjoavat myös pitkän aikavälin taloudellista hyötyä tehokkuutensa ja pitkän käyttöikänsä ansiosta.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Smart City
Teknologia/Palvelut: LED lamps
Vuosi: 2017
Kietzstrassen ja Warenin promenadin led-katuvalaistus

Kietzin promenadi halkoo suosittua historiallista puistoaluetta Warenin eteläpuolella Müritzissä. Puistoalueeseen kuuluu myös 50 metrin pituinen Kietz-silta, josta avautuu hienot näkymät viereiselle joelle. Kunnallisviranomaiset halusivat asentaa uuden houkuttelevan valaistuksen puistomiljöötä korostamaan, mutta valaistuksen oli lisäksi oltava erityisen tehokasta ja ympäristöystävällistä. Kaupungin elinkeinovirasto tilasi eri vaihtoehdoista selvityksen HDH-insinööritoimistolta, joka päätyi valitsemaan Sitecon led-valaisimet niiden edistyksellisen tekniikan ja koristeellisen muotoilun takia.

Siteco DL 50 mini -katuvalaisimet korostavat Kietzstrassen kohokohtia tuottaen sinne standardinmukaiset ​​valaistusolosuhteet. Siteco DL 20 -ulkovalaisimet luovat miellyttävän tunnelman laitureille ja Kietz-sillalle. Kaikissa valaisimissa on Plus-toimintopaketti valaistuksenohjaukseen, johon sisältyy muun muassa erittäin tehokas, patentoitu Siteco CLO 2.0 -vakiovalovirran ohjausjärjestelmä. OSRAM Lighting Solutions toimitti koko valaistuspaketin, johon sisältyi halutun väriseksi (DB702S) maalatut pylväät, kiinnikkeet ja valaisimet.

Pysäköintialueen valaistus

Vuonna 2005 perustettu EDEKA Schubert on Warenin johtava elintarvikeliike, jolla on kaikkiaan noin 250 työntekijää kuudessa eri myymälässä ja verkkokaupassa (www.dein-edeka.de). Tämä innovatiivinen ja ympäristötietoinen yritys halusi täysin uusitun myymälänsä pysäköintialueelle valaistuksen, joka olisi houkutteleva, moderni ja samalla ympäristöystävällinen.

OSRAM Lighting Solutions sai tehtäväkseen valaistuksen suunnittelun ja sopivien valaisinten valitsemisen. Valaisimet asensi moderneihin valaistusjärjestelmiin erikoistunut Rostockin johtava sähköurakoitsija HTL-Haus-Elektrotechnik Lehmkuhl GmbH. Asiakkaan pysäköintialuetta valaisee nyt Siteco DL 50 mini- ja midi-valaisimet, jotka on asennettu erityisiin kaksois- ja kolmoiskiinnikkeisiin. Siteco FL 20 mikro- ja mini-valaisimia käytetään etupihalla ja tavarantoimitusalueella. Sitecon led-valaistusratkaisut esittelevät nyt EDEKA-myymälää entistäkin houkuttelevammassa ja tehokkaassa valaistuksessa - tarjoten samalla asiakkaille paremman näkyvyyden ja turvallisuudentunteen. Tännekin OSRAM Lighting Solutions toimitti valaistuskokonaisuuden, joihin sisältyi halutun väriset (RAL9005) pylväät, kiinnikkeet ja valaisimet.

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.