Uskomattomia video- ja valoefektejä

V City Mall – Hongkong, Kiina

Hongkongin laitamilla, Tuen Mun -MTR-aseman päällä V City -ostoskeskus valaisee kasvavan Läntisten uusien alueiden piirikunnan, jossa on korkeatasoinen 27 000 neliömetrin ostoskeskus. Ulkotiloja yhdistävä läpinäkyvä ja kirkas ympäristö luo miellyttävän tilavan ostosalueen 255 Traxon Mesh RGB -valaisimella, jotka valaisevat 300-metrisen ulkoseinämän ja sen erittäin suuret ikkunat.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Vähittäiskauppa
Sijainti: Hongkong
Technology: led, ohjausjärjestelmät, dynaaminen valo
Vuosi: 2013
Asennus on piirikunnan suurin led-mediakokemus, ja sen selkä selkää vasten asennettu kahden näytön akryyliverkkojärjestelmän avulla asiakkaat voivat ihailla eloisaa grafiikkaa niin ostoskeskuksen sisällä kuin sen ulkopuolellakin. Erityisellä puoliksi läpinäkyvällä karkaistulla lasipinnalla peitetty, mukautettu Traxon 256PXL Mirror Wash RGB muuttaa tämän ainutlaatuisen led-paneelin tyylikkääksi suunnittelun lippulaivaesimerkiksi. 1 600 Nano Liner XB RGB -valaisimen kauniisti valaisema Atriumin kaareva seinämä näyttää eri ​​sisältöjä ja tekstiviestejä korostaen ostoskeskuksen erikoistarjouksia ja juhlatilaisuuksia. Atriumia ympäröivä koristeellinen kattolaajennus on nykyaikaistettu yksilöllisillä kolmiomuodoilla kukkien ja perhosten ääriviivojen muodossa.

Yli 2 200 kappaletta Traxon 1PXL -lisäkortteja ja nauhoja on asennettu kauppakeskuksen eri alueille. Niiden hohtavaa valoefektiä ohjataan helposti ja keskitetysti e:cue Lighting Control Engine fx:n (LCE-fx) ja Butlerien yhteistyöllä. V City yhdistää luovaa valaistussuunnittelua moderniin elämäntapakonseptiin, joka vetoaa nuoriin ihmisiin ja turisteihin sekä tarjoaa uuden houkuttelevan elämyksen himoshoppailijoille

Uutuus

Mekaanisen ja sähkötyön konsultti / tekninen konsultti:DLN
Pääurakoitsija:Sanfield
Lisäarvokumppani/järjestelmäintegraattori:Vega Global / Etelä-Kiina
Asiakas:Sun Hung Kei Properties
Valaistussuunnittelu:Dinotech (AV-osa)
Arkkitehti:Benoy
Asentaja:Cyberconcept

Lataa referenssi (pdf)

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.