Jääkiekkoa Siteco Floodlight 20 LED -valonheitinten loisteessa

Trostberg, Saksa

Trostbergin ulkoilma-areenan valaistus päivitettiin nykyaikaan talvikauden 2016/17 alussa Siteco FL 20 LED –valonheitinjärjestelmän avulla. Valaistuksen päivityksellä on ollut merkityksensä paitsi jääkiekkoilijoille, myös "Trostberg Chiefsin" kannattajille. Kiinnostus ehostettua ulkoilma-areena kohtaan onkin ollut ilmeinen: 4,000 harrastajaa tutustui kaukalon loistaviin puitteisiin pelkästään kauden ensimmäisen kuukauden aikana - 1,500 kävijää enemmän kuin edellisenä vuonna! Korkeampien kävijämäärien ja sisäänpääsytulojen lisäksi valaisinpäivitys on tuonut mukanaan myös tuntuvat energiansäästöt: erittäin tehokkaiden ja lähes huoltovapaiden Siteco FL20 LED -valonheitinten ansiosta käyttökustannuksissa on voitu säästää noin 2,000 euroa kaudessa!

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Street & Urban
Alakategoria: Luminous ceiling/decorative backlighting, Monuments, Landmarks
Sijainti: Trostberg, Germany
Teknologia/Palvelut: LED lamps, Luminaires
Vuosi: 2018
Kaksi modernia Siteco Floodlight 20 Maxi LED -valonheitintä asennettiin kuhunkin viiteen kaukalon pylvääseen. Stefan Bratzdrum, Trostbergin julkisen liitelaitoksen johtaja, on tyytyväinen valaistuksen huomattaviin parannuksiin. "Koko ilmapiiri on nyt paljon miellyttävämpi ja houkuttelevampi, ja - mikä tärkeintä - jää on paljon kirkkaammin ja tasaisemmin valaistu. Lisäksi LED-valaisimet tuottavat paljon keskitetympää, alaspäin suuntautuvaa valoa, mikä tarkoittaa, että ympäristöön pääsee vähemmän hajanaista valoa. Toivottavasti asukkaat ulkoilma-areenamme viereisissä kerrostaloissa eivät enää sokaistu valosta."

Yksi syy valaistusinvestoinnille oli vanhan valonheitinjärjestelmän alttius vioille. Päätavoitteena oli löytää kestävämpi, tehokkaampi ja taloudellisempi valaistusratkaisu. "LED-valaistuksessa ei käytännössä tarvita kunnossapitoa, ja sähkönkulutus puolestaan ​​vähenee noin 80 prosentilla, mikä tarkoittaa meille noin 2 000 euron säästöä joka kaudella. Pitkän aikavälin säästöt ovat siis huomattavat, toteaa Stefan Bratzdrum."

Innovatiiviset Siteco LED-valonheittimet ensiluokkaiseen urheiluvalaistukseen

Siteco Floodlight 20 maxi LED on ihanteellinen laajojen alueiden valaisemiseen. Valonheittimellä voidaan saavuttaa jopa 100.000 lm:n valovirta. Linssioptiikka tarjoaa tarkasti suunnatun valaistuksen, vähäisen häikäisyn ja erinomaisen valotehokkuuden. Siteco Floodlight 20 LED -valonheittimet kestävät hyvin suuriakin lumikuormia (400kg/m2): valaisinperhe soveltuukin erittäin hyvin myös Suomen talvisiin olosuhteisiin.

Siteco Floodlight 20 LED -valaisimen modulaarinen rakenne - elektronisen ohjauslaitteen sisältävä runko, ESD-suojattu LED-moduuli ja kiinnityselementti - tekee valaisimesta helposti asennettavan ja mahdollistaa moduulien päivityksen milloin tahansa. Siteco Floodlight 20 LED tarjoaa välkkymättömän valaistuksen tehden siitä täydellisen valaisimen myös television HDTV -lähetyksiin ja superhidastettuun kuvaan.

Siteco Floodlight 20 maxi

reduce

read more

Uutuus

CopyrightSebastian Rockel

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.