Jääkiekkoa Siteco Floodlight 20 LED -valonheitinten loisteessa

Trostberg, Saksa

Trostbergin ulkoilma-areenan valaistus päivitettiin nykyaikaan talvikauden 2016/17 alussa Siteco FL 20 LED –valonheitinjärjestelmän avulla. Valaistuksen päivityksellä on ollut merkityksensä paitsi jääkiekkoilijoille, myös "Trostberg Chiefsin" kannattajille. Kiinnostus ehostettua ulkoilma-areena kohtaan onkin ollut ilmeinen: 4,000 harrastajaa tutustui kaukalon loistaviin puitteisiin pelkästään kauden ensimmäisen kuukauden aikana - 1,500 kävijää enemmän kuin edellisenä vuonna! Korkeampien kävijämäärien ja sisäänpääsytulojen lisäksi valaisinpäivitys on tuonut mukanaan myös tuntuvat energiansäästöt: erittäin tehokkaiden ja lähes huoltovapaiden Siteco FL20 LED -valonheitinten ansiosta käyttökustannuksissa on voitu säästää noin 2,000 euroa kaudessa!

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Street & Urban
Alakategoria: Luminous ceiling/decorative backlighting, Monuments, Landmarks
Sijainti: Trostberg, Germany
Teknologia/Palvelut: LED lamps, Luminaires
Vuosi: 2018
Kaksi modernia Siteco Floodlight 20 Maxi LED -valonheitintä asennettiin kuhunkin viiteen kaukalon pylvääseen. Stefan Bratzdrum, Trostbergin julkisen liitelaitoksen johtaja, on tyytyväinen valaistuksen huomattaviin parannuksiin. "Koko ilmapiiri on nyt paljon miellyttävämpi ja houkuttelevampi, ja - mikä tärkeintä - jää on paljon kirkkaammin ja tasaisemmin valaistu. Lisäksi LED-valaisimet tuottavat paljon keskitetympää, alaspäin suuntautuvaa valoa, mikä tarkoittaa, että ympäristöön pääsee vähemmän hajanaista valoa. Toivottavasti asukkaat ulkoilma-areenamme viereisissä kerrostaloissa eivät enää sokaistu valosta."

Yksi syy valaistusinvestoinnille oli vanhan valonheitinjärjestelmän alttius vioille. Päätavoitteena oli löytää kestävämpi, tehokkaampi ja taloudellisempi valaistusratkaisu. "LED-valaistuksessa ei käytännössä tarvita kunnossapitoa, ja sähkönkulutus puolestaan ​​vähenee noin 80 prosentilla, mikä tarkoittaa meille noin 2 000 euron säästöä joka kaudella. Pitkän aikavälin säästöt ovat siis huomattavat, toteaa Stefan Bratzdrum."

Innovatiiviset Siteco LED-valonheittimet ensiluokkaiseen urheiluvalaistukseen

Siteco Floodlight 20 maxi LED on ihanteellinen laajojen alueiden valaisemiseen. Valonheittimellä voidaan saavuttaa jopa 100.000 lm:n valovirta. Linssioptiikka tarjoaa tarkasti suunnatun valaistuksen, vähäisen häikäisyn ja erinomaisen valotehokkuuden. Siteco Floodlight 20 LED -valonheittimet kestävät hyvin suuriakin lumikuormia (400kg/m2): valaisinperhe soveltuukin erittäin hyvin myös Suomen talvisiin olosuhteisiin.

Siteco Floodlight 20 LED -valaisimen modulaarinen rakenne - elektronisen ohjauslaitteen sisältävä runko, ESD-suojattu LED-moduuli ja kiinnityselementti - tekee valaisimesta helposti asennettavan ja mahdollistaa moduulien päivityksen milloin tahansa. Siteco Floodlight 20 LED tarjoaa välkkymättömän valaistuksen tehden siitä täydellisen valaisimen myös television HDTV -lähetyksiin ja superhidastettuun kuvaan.

Siteco Floodlight 20 maxi

reduce

read more

Uutuus

CopyrightSebastian Rockel