Telfsin kiipeilykeskukseen saatiin OSRAMin led-valaisimilla täydellinen valoreitti

Bergstation-kiipeilykeskus - Telfs, Itävalta

Itävallan Telfsissä, noin 30 kilometriä Innsbruckista, on vuoden 2016 puolivälistä alkaen ollut uusi paratiisi kaikille köysikiipeilyn ja boulderoinnin harrastajille. Kahdella miljoonalla eurolla rakennetussa "Bergstation"-kiipeilykeskuksessa voivat sekä kuntoilijat, harrastelijat, ammattikiipeilijät että erikoistuneet boulder-kiipeilijät päästää höyryä ja kiipeillä 80 reitillä yli 1000 m2 kiipeilyalueella sekä sisällä että ulkona. OSRAMin erittäin tehokkaat ja korkean suorituskyvyn led-valaistusratkaisut takaavat, että kiipeilijöillä on ihanteelliset ja tasaiset visuaaliset olosuhteet, jotka varmistavat turvallisuuden, ja että myös toiminnan järjestäjät saavuttavat asettamansa tavoitteet.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Sports facilities
Teknologia/Palvelut: LED lamps
Vuosi: 2017
OSRAM Lighting Solutionsilta tilattiin haastava valaistussuunnitelma Telfsin kiipeilykeskukseen. Asiakas edellytti standardien mukaista ja häikäisemätöntä valaistusta, jossa olisi suuret kontrastit ja vähäiset varjot. Samalla kiipeilykeskuksen valaistusratkaisun tulisi olla erittäin joustava ja taata tasainen valo, koska kiipeilyreittejä muutetaan usein, ja valaistuksen on aina oltava visuaalisesti mahdollisimman miellyttävä. Erityinen tekninen haaste oli kiipeilyseinien valaiseminen mahdollisimman vähäisellä häikäisyllä, etenkin ulkonemien kohdilla ja ulkona.

OSRAMin nykyaikaiset led-valaisimet täyttävät kaikki valaistusvaatimukset

Reittien tarkan selvityksen ja kohteen olosuhteiden analysoinnin jälkeen OSRAM Lighting Solutionsin urheiluvalaistusasiantuntijat valitsivat Modario® LED ja Floodlight 20 LED -valaisimet kiipeilykeskuksen ensisijaisiksi valaisimiksi. Sisätilojen vaatima kirkas yleisvalaistus toteutettiin Modario® PS LED -kiskojärjestelmällä, jossa led-kiskokohdevaloilla voidaan joustavasti luoda erityisiä korostuksia. Pääkiipeilyhallin ja ulkokiipeilyseinien korkealumeninen ja yhtenäinen valaistus on saatu aikaan FL20 Midi LED -projektoreilla. Erilaiset OSRAMin led-valaisimet täyttävät onnistuneesti muita valaistustehtäviä nuorisotiloissa, varastossa ja muissa aputiloissa.

OSRAM Lighting Solutionsin projektipäällikkö, insinööri Roland Rinnergschwentner on tyytyväinen OSRAMin led-valaistuksen kaikkiin osa-alueisiin. "Valaistusratkaisumme on saanut suurta kiitosta kaikilta kiipeilijöiltä ja toiminnan vetäjiltä. Kiipeilykeskuksella on paljon käyttäjiä, ja sen valaistusratkaisua pidetään nyt mallina koko Itävallan tasolla. Olen erityisen iloinen siitä, että vaikka asiakkaamme alun perin halusi kustannussyistä perinteisen loistelamppuratkaisun, onnistuimme vakuuttamaan heidät kestävän ja modernin OSRAMin led-valaistuksen hyödyistä. Valaisimet eivät ole vain loistelamppuja ​​tehokkaampia ja suorituskykyisempiä, vaan niillä saavutetaan lisäksi noin 18 prosentin säästö."

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.