Innovatiivisen led-tekniikan ansiosta pallo pysyy hallussa

TC Daalmeer -tenniskeskus – Alkmaar, Alankomaat

TC Daalmeerin tenniskerho luottaa OSRAM Lighting Solutionsin led-valaistukseen. Hollantilainen Alkmaarin tennisklubi TC Daalmeer on harjoitustilojensa tuhoisan tulipalon jälkeen rakentanut uuden tennishallin, jossa käytetään innovatiivista led-tekniikkaa. Tästä sovittiin etukäteen kerhon johtajien ja Alkmaarin piirikunnan kanssa.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Sports facilities
Teknologia/Palvelut: LED lamps
Vuosi: 2015
Kustannustehokasta ja kestävää

Tavoitteena oli tuottaa niin hankinnan kuin käytönkin osalta kustannus- ja energiatehokas ratkaisu, jonka valo yhtäältä on korkealaatuista ja toisaalta täyttää Hollannin tennisliiton sisäkilpailuja koskevat vaatimukset. Sitecon LS160 LED täytti vaatimukset kaikilta osin. Ratkaisuun kuuluu valaistus, jonka hyötysuhde on erittäin korkea ja joka häikäisee hyvin vähän. Se on suunniteltu nimenomaisesti teollisuuden ja urheiluhallien valaisuun.

Mitä pienempiä ja nopeampia käytettävät urheiluvälineet ovat, sitä tärkeämpää on paikan oikeanlainen valaistus. Tenniksen tapauksessa, syöttöjen nopeuden ollessa jopa 100 km/h ja vastalyöntien seuratessa toisiaan hyvin nopeasti, valon laatu ja visuaalisen miellyttävyys ovat erittäin tärkeitä.

Hyvää visuaalista näkyvyyttä nopeisiin pallon liikkeisiin

Siteco LS160 LED:ssä on himmeä prisma-aukko, joka paitsi ehkäisee häikäisyä myös vähentää valotehoa niin paljon, että myös suoraan valaisimeen katsominen on miellyttävää. Tämä on ihanteellista pallourheiluun.

Samalla virrankulutus pienenee merkittävästi, minkä ansiosta tenniskerho voi säästää energiakuluissaan jopa 60 %.

Valaisimet:

  • Siteco LS160 LED

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.