Selkeä kuva kilpailusta

Landshut Devilsin moottoriurheilurata, Saksa

Optimaaliset visuaaliset olosuhteet moottoripyöräilijöille ja katsojille sekä stadionilla että television ääressä – se oli AC Landshutin vaatimus One Solar Arenan valaistuksen uudistusprojektille.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Urheilu
Sijainti: Landshut
Technology: Valosuunnittelun tuki, led-valaisimet
Vuosi: 2015
Tähän asti Landshut Devilsin moottoriurheilurataa valaistiin tavallisilla katuvalaisimilla. Valaistustaso oli riittävä, jotta moottoripyöräilijöiden on turvallista kilpailla, mutta sillä oli kaksi suurta haittapuolta: valo osui radan lisäksi myös viereisille alueille eikä valaistusratkaisu vastannut teräväpiirtotelevisiolähetysten määrityksiä heinäkuun 2015 Euroopan moottoriurheilumestaruuskilpailulle.

Pystysuuntaiset valaistustasot ovat ratkaisevia TV-lähetyksille. Valovoiman on oltava riittävän korkea optimaalisille TV-kuville, mutta osallistujien ja paikalla olevien katsojien häikäisyä on samanaikaisesti vältettävä.

OSRAM Lighting Solutionsin ratkaisuun kuului yhteensä 92 Sitecon 2000-wattisen SiCOMPACT® A3 MAXI -projektorin asennus olemassa oleviin 23 valopylvääseen. Valaistusratkaisu tuottaa vaaditusti yhtenevän valaistuksen kilparadalle ja lisäksi yli 1 000 luxin pystysuuntaisen valotason neljälle pysyvästi asennetulle kameralle.

Siteco teki tarkan valaistuslaskelman ennen tätä. Siitä asentajat saivat paikan päälle tarkat tiedot projektorien täsmällisestä suuntauksesta.

Valaisimet:

  • SiCOMPACT® A3 MAXI (2 000 wattia)

Uutuus

Asiakas:AC Landshut

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.