Näyttäviä suorituksia Sitecon led-valaisinten loisteessa Karlsruhen skeittipuistossa

Karlsruhen skeittipuisto, Saksa

Yli 15 vuoden jälkeen Karlsruhen Otto Dullenkopfin puiston skeittipuisto on suunniteltu kokonaan uudelleen ja sitä on myös laajennettu. Siksi vastuullinen suunnittelija, DSGN CONCEPTS, haki energiatehokasta ja houkuttelevaa, nykyaikaista koko alueen valaistusratkaisua. Sen tulisi tuottaa valaistus tarvittaessa heti ilman purkauslamppujen käynnistysviivettä.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Urheilu
Alakategoria: Stadion/urheilukentät
Sijainti: Karlsruhe
Technology: led, led-moduulit, valaisimet, valaistussuunnittelun tuki
Vuosi: 2016
Päätavoitteena oli valaista skeittipuisto yhtenäisesti, energiatehokkaasti, välkkymättömästi ja skeittaajia häikäisemättömästi. OSRAM ja DSGN tapasivat Kansainvälisen urheilu- ja vapaa-ajankeskusten järjestön IAKS:n järjestämässä Vapaat kaupunkialueet -työpajassa ja päättivät lyöttäytyä tässä projektissa yhteen ja asettaa tulevaisuuden skeittipuistoratkaisuille vertailukohteen. Yleensä skeittipuistoissa ei ole valaistusta, minkä vuoksi niitä ei voi käyttää pimeän tulon jälkeen. OSRAMin Lighting Solutions -liiketoimintayksikön houkuttelevat Floodlight 20 midi LED -valaisimet tuottavat nyt innovatiivisen valaistusratkaisun, jonka ansiosta uutta skeittipuistoa voi käyttää klo 22 asti. Sen voimakas valo on päällä tarpeen mukaan. Käyttäjät voivat kytkeä valon päälle itse. 30 minuutin kuluttua valo himmenee 50 %:iin sammutuksen osoituksena. Jos valoa tarvitaan enemmän, sen voi kytkeä uudelleen päälle.

Floodlight 20 LED -tuoteperhe (micro, mini, midi ja maxi) mahdollistaa tasaisen urheilu- ja aluevalaistuksen toteuttamisen korkealla hyötysuhteella siten, että samalla myös äärimmäisen kovat valaistuksen laatua, toimivuutta, muotoilua ja yksilöllisiä tarpeita koskevat vaatimukset tulevat täytetyiksi.

Valaisimet:

  • Siteco Floodlight 20 midi LED pylväskiinnityksellä

Uutuus

Suunnittelija:DSGN CONCEPTS
Asiakas:Karlsruhen kaupunki

Video: Karlsruhen skeittipuisto

Karlsruhe, Saksa

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.