OSRAMin innovatiiviset led-valaisimet ja led-ajurit tuottavat nykyaikaisen ja kestävän valaistuksen Siemensin uuteen pääkonttoriin Münchenissä

Siemensin pääkonttori – München, Saksa

Hankkeen yhteenveto

Täysin uudistettu Siemensin pääkonttori Münchenissä tarjoaa vaikuttavan tulevaisuuteen suuntautuvan ja muunneltavan tila- ja käyttökonseptin. Innovatiiviset OSRAM-valaistusratkaisut täyttävät täydellisesti valaistuksen energiatehokkuudelle ja joustavuudelle asetetut korkeat vaatimukset. Huippuluokan led-valaisimet ja led-ajurit tuottavat ihanteelliset valaistusolosuhteet rakennuksen kaikkiin osiin. Yksilölliset valaistuskonseptit edistävät noin 1 200 työntekijän hyvinvointia.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Office
Sijainti: München
Technology: LED
Vuosi: 2016
Projektin kuvaus

Siemensin uusi pääkonttori Münchenissä tarjoaa inspiroivan työympäristön noin 1 200 työntekijälle noin 45 000 neliömetrin alueella. Uusi toimistoarkkitehtuuri ja kalustus perustuvat moderneihin työtapoihin ja organisaatiomuotoihin. Niissä on esimerkiksi avotoimistoja, joissa on ajatushautomoita, puhelukoppeja ja oleskelutiloja sekä useita viestintäalueita. Valaistuksella on tässä keskeinen rooli sellaisen ilmapiirin luomisessa, jossa kaikki työntekijät voivat olla luovia ja tuottavia yksilöllisten tarpeidensa mukaisesti.

Yksilölliset valaistusratkaisut OSRAMin led -valaisimilla ja DALI-ajureilla

Laadukkaita ja joissakin tapauksissa asiakkaalle mukautettuja led-ratkaisuja käytetään lähes kaikkialla. Kaikissa valaisimissa on DALI-himmennin, joka mahdollistaa suurimman mahdollisen energiansäästön ja jota voi ohjata keskitetyn rakennusohjausjärjestelmän avulla. Rakennuksen päivänvalo- ja läsnäolotunnistimien avulla valoja voidaan käyttää ja himmentää tarpeen mukaan, mikä säästää entistäkin enemmän energiaa.

Noin 3 500 yksikköä Sitecon Arktika LED -valaisimen asiakaskohtaista versiota käytettiin eri pituisina. osittain upotettavina valaisimina eri puolilla toimistoa. Muotoilunsa ja visuaalisen miellyttävyytensä ansiosta valaisimet vastaavat nykyaikaisten työpaikkojen tarpeisiin ja auttavat luomaan tilaan avoimen ja läpinäkyvän tunnelman. Erityinen kennoheijastinteknologia takaa erittäin tehokkaan valonjaon vähäisellä häikäisyllä. Reunojen opaalit valonsäteilypinnat tuottavat myös osaltaan epäsuoraa valoa katon valaisemiseksi.

Tehokas ja esteettinen led-valaistus innovatiivisen valaisinsuunnittelun avulla

Noin 3 000 Sitecon Lunis 2 LED -alasvaloa tuovat tehokkaan valaistuksen ja kirkkaan läpinäkyvän tunnelman historiallisen Palais Ludwig Ferdinandin kokoustiloihin, kaikille liikennevyöhykkeille, saniteettitiloihin ja muihin aputiloihin. Suurissa kokoushuoneissa ja liikennevyöhykkeillä led-alasvaloja täydentää Siteco Tecario LED -valojohdinjärjestelmä, jonka kokonaispituus on lähes 200 metriä. Sen erityinen esteettinen muotoilu sopii erinomaisesti uusien tilojen tyylikkään sisustuksen kanssa. Modulaariset vaihtoehdot mahdollistavat suuren joustavuuden valaistuksen suunnittelussa.

OSRAM LINEARlight Flex -moduulit luovat myös erityisiä visuaalisia korostuksia. Taipuisia led-moduuleja käytetään epäsuorana valaistuksena Palais Ludwig Ferdinandin keskeisten kokoushuoneiden sisennyksissä. Valaistuskonseptia täydentää 1 500 kosteussuojattua Monsun 2 -valaisinta, jotka on asennettu luomaan hyvän näkyvyyden Siemensin pääkonttorin pysäköintiluolaan.

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.