Intuitiivista valonohjausta esiintyjiä varten

Siemens VAI – Linz, Itävalta

Optisesti ja teknisesti ajan tasalla: Siemensin VAI hyödyntää Linzissä Sitecon ja OSRAM:n led-valaistusratkaisuja vierailijoiden kokoushuoneen uudistamisessa. Siemens VAI Metals Technologies GmbH, jonka pääkonttori sijaitsee Itävallan Linzissä, rakentaa erilaisia järjestelmiä rauta- ja terästeollisuudelle kaikkialla maailmassa. Vastaavasti asiakkaat ja sidosryhmät ovat kansainvälisiä ja vierailevat usein yrityksen pääkonttorissa hankkimassa tietoa Siemens VAI:sta tai keskustellakseen liiketoiminnasta.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Toimisto, Arkkitehtuuri
Sijainti: Linz
Technology: Led
Vuosi: 2012
Tämän vuoksi vierailijoiden ja asiakasryhmien kokoushuoneet ovat toimistorakennuksen tärkeä elementti, jonka täytyy täyttää edustustarpeet sekä toiminnalliset tarpeet. Siten vuoden 2012 lopussa noin 80 ihmisen kokoushuone päivitettiin optisesti ja teknisesti.

Houkutteleva ympäristö vierailijoille eri puolilta maailmaa
Siemens VAI:n tavoite kokoushuoneen uudistamisessa oli yhtäältä luoda esteettisesti korkealaatuinen ja miellyttävä tunnelma kansainvälisille vieraille ja toisaalta korostaa tämän tulevaisuuteen suuntautuneen markkinajohtajan imagoa yrityksen ulkoisessa esittelyssä. Tämän vuoksi ratkaisun oli perustuttava led-tekniikkaan.

Intuitiivinen valonohjaus puhujille
Asiassa oli myös käytännön näkökohtia: aiempi kokoushuoneen valaistuksenohjaus osoittautui liian monimutkaiseksi vaihtuville puhujille. Sen vuoksi haluttiin valo-ohjelmat, jotka saattoi ottaa käyttöön nappia painamalla.

Sitecon ja OSRAM:n ratkaisu
Kokoushuoneen yleisvalaistusta varten asennettiin Sitecon upotetut Mira®-led-valaisimet. Kiitos niiden integroidun DALI-liitännän ne ovat himmennettäviä ja niitä voi ohjata keskitetysti rakennuspuolen DMX-järjestelmällä. Eri valo-ohjelmat on asetettu ennalta, ja puhujat voivat ottaa ne käyttöön nappia painamalla.

Mira®-valaisimien 4 000 kelvinin värilämpötila takaa luonnollisen värintoiston ja miellyttävän ilmapiirin, jota voidaan tukea käyttämällä täydentäviä optisia elementtejä. Esimerkiksi DECO FLEX -nauhojen valkoiset OSRAM:n ledit takaavat epäsuoran kattovalaistuksen seinien yläreunoilta. Led-nauhat ovat myös himmennettäviä, ja ne voidaan sovittaa esiohjelmoituihin valaistusolosuhteisiin

Valaisimet:

  • Siteco Mira® LED (neliönmuotoinen, upotettu)
  • OSRAM LEDit DECO FLEX

Uutuus

Asiakas:Siemens
Rakennuttaja:Siemens VAI Metals Technologies GmbH
Arkkitehti:Landskron-arkkitehtitoimistot
Valokuvat:Walter Luttenberger

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.