Siemens Flow Instrumentsin pääkonttorin valaistussaneeraus

Siemens A / S, Flow Instruments - Sønderborg, Tanska

Siemens Flow Instruments kehittää ja valmistaa huipputeknisiä virtausmittareita, joita käytetään prosessinhallinnassa, prosessien optimoinnissa ja laskutussovelluksissa maailmanlaajuisesti. Vuonna 2015 yhtiö siirsi pääkonttorinsa Sønderborgiin, jonne se rakensi nykyaikaisen testikeskuksen, tuotantolaitoksen ja 7 600 neliömetrin hallintorakennuksen. Kaikki tilat ja järjestelmät täyttävät Siemensin sisäisen ohjeistuksen tiukat vaatimukset ja korkeimmat tekniset standardit. OSRAM Lighting Solutionsin valaisimet ja valaistusratkaisut varmistavat, että myös valaistus vastaa kaikilta osin täydellisesti tämän globaalin toimijan tarpeita.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Industry
Teknologia/Palvelut: LED lamps
Vuosi: 2017
Kokonaisratkaisujen toimittaja: OSRAM Lighting Solutions

Kattavan, kaikkiin käyttökohteisiin ulottuvan asiantuntemuksensa ja monipuolisen tuotevalikoimansa ansiosta OSRAM Lighting Solutions pystyy tarjoamaan täydelliset ratkaisut kaikkiin teollisuusympäristön valaistusvaatimuksiin - tarvittaessa yksilöllisesti sovitettuna.

Innovatiiviset ja houkuttelevasti muotoillut valaisimet

OSRAM Lighting Solutions määritteli Siemens Flow Instrumentsin uuteen Sønderborgin osaamiskeskukseen optimaaliset valaisimet ja valaistuksenohjauksen tiiviissä yhteistyössä valaistussuunnittelijoiden (Sweco Denmark), arkkitehtien (Arkitema, Århus) ja asentajien (Haderslev El-teknik) kanssa. OSRAM Lighting Solutionsin valaistusratkaisut täyttävät korkeimmat valaistusstandardit ja tekevät vaikutuksen myös modernilla muotoilullaan, joka on samalla sekä houkutteleva että ympäristöönsä huomaamattomasti sulautuva.

Tehokasta valaistusta kaikkiin sisätiloihin

Compact Downlight -kohdevalaisimet ja kattoon asennetut Comfit® M -ristikkovalaisimet luovat kirkkaan ja miellyttävän valoisan tunnelman toimistoihin ja kokoustiloihin. Compact Downlight -alasvalon Darklight-heijastin, jossa on laaja symmetrinen valonjako, kohdistaa valon hyvin vähäisellä valonvuodolla ja tuottaa tarkan valonjaon, jossa on vain vähän häikäisyä. Comfit® M -valaisimen suurin etu muihin valaisimiin verrattuna on, että se täyttää myös tietokonenäyttöjen valaisemiselle asetetut vaatimukset nykyisten standardien mukaisesti.

Compact Downlight -alasvaloja on käytetty myös käytävillä, auloissa ja portaissa. Tuotantotiloihin on luotu Modario®-kiskovalaisinjärjestelmällä erittäin homogeeninen, luotettava ja visuaalisesti miellyttävä valaistus. Järjestelmän modulaarinen konsepti mahdollistaa joustavat ja yksilölliset kokoonpanot.

Tyylikkäästi muotoillut valaisimet pysäköinti- ja julkisivuvalaistukseen

Siteco DL 20 -valaisimilla voidaan luoda ulkoalueelle ja pysäköintialueille erityisen viihtyisä valaistus, joka myös parantaa liikkumisen turvallisuutta. DL 20:n upea muotoilu, huipputehokas teknologia ja erinomainen optiikka tekevät valaistuksesta kustannustehokasta. Lisäksi valaistus on silmälle erittäin miellyttävä: valaistus suorastaan säteilee hyvää oloa.

Rakennuksen julkisivun SiCOMPACT® A2 MINI -valaistus tarjoaa työntekijöille ja vierailijoille tyylikästä suunnistautumisapua. Horisontaalisella valonjakaumalla varustetuissa valaisimissa on hienostunut optinen linssijärjestelmä, jonka optinen kotelo vähentää häikäisyä ja hajavaloa.

Entistäkin parempi energiatehokkuus älykkään valaistuksenohjauksen ansiosta

Huipputeknologia takaa sekä sisä- että ulkotiloihin erityisen luotettavan ja pitkäaikaisen valaistuksen, joka on yhtä voimakas kuin tehokaskin. Älykäs DALI-pohjainen valaistuksenohjaus, jossa on liikkeen- ja valontunnistus, mahdollistaa entistäkin energiatehokkaamman valaistuksen, joka vastaa täydellisesti todelliseen valontarpeeseen kaikkialla ja kaikkina kellonaikoina.

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.