Säntisparkin sisävesipuiston upea led-valaistus

Säntisparkin liukumäkimaailma - Abtwil / St. Gallen, Sveitsi

Noin puolentoista vuoden rakennusvaiheen jälkeen Abtwillin Säntisparkissa Sveitsissä, avattiin aivan uusi sisävesipuisto vuonna 2016. Migrosin vesipuiston kahdeksan suurta liukumäkeä, sisätilojen valaistus ja äänitehosteet luovat uudet standardit vesipuistoille Sveitsissä. Myös muita vapaa-ajan keskuksen tiloja on uudistettu valo- ja videoinstallaatioilla. Koko alueen kattavalla innovatiivisella Traxonin led-valaistuksella ja e:cuen valaistuksenohjauksella on tässä tärkeä rooli – niiden tuottamat dynaamiset, väriä vaihtavat valotehosteet luovat tilaan jatkuvasti uusia valonäytöksiä ja elämyksiä.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Dynamic lighting
Teknologia/Palvelut: Luminaires
Vuosi: 2016
Sveitsin saksankielisen alueen suosituin vapaa-ajan keskus Säntispark yhdistää palkitun 4 tähden hotellin ja monipuoliset ruokailumahdollisuudet vesileikkeihin, hyvinvointiin, urheiluun ja ostostentekoon. Uuden sisävesipuiston avaamisen myötä Migros East Switzerland sai päätökseen Säntisparkin laajan modernisointi- ja laajennushankkeen.

Traxonin led-mediaratkaisut valaistusefekteihin

Upealla led-valaistuksella on kokonaisuudessa iso rooli. Tässä kohteessa on käytetty seuraavia Traxonin tuotteita: Media Tube® RGB, Dot XL, Nano Liner Allegro AC XB ja Washer Allegro AC XB. OSRAM-yhtiön innovatiiviset led-mediaratkaisut ja led-valaisimet loihtivat jatkuvasti uusia valonäytöksiä ja tekevät Säntispark-liukumäkimaailmasta visuaaliseen elämyksen, joka on ainutlaatuinen Euroopassa. Dot XL -valoilla tehostetut valtavat pilvet luovat lasten leikkialueelle hauskan tunnelman. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, myös urheiluosastoa piristettiin taitavilla video- ja valotehosteilla.

e:cuen SYMPL ja SYMPHOLIGHT tekevät täydellisestä valaistuksenohjauksesta huippuhelppoa

Erityisen maininnan ansaitsee led-valaistuksen ohjaus e:cuen SYMPHOLIGHT -ohjausohjelmiston avulla, jota on Säntispark-sisävesipuistossa ensimmäistä kertaa käytetty näin monimutkaisessa ja integroidussa asennuksessa. Se mahdollistaa miljoonien eri värien ohjelmoinnin ja ohjauksen missä tahansa järjestyksessä ja halutulla voimakkuudella sekä kaikkien Traxonin led-valaisimien ja led-ratkaisujen synkronoinnin erittäin helposti ja vaikuttavasti tunnetun säveltäjän liukumäkimaailmalle varta vasten säveltämän musiikin kanssa. Säntisparkin muilla alueilla valo- ja videotehosteita ohjataan modulaaristen SYMPL-ohjainten avulla.

Uutuus

Kategoria:Architecture tai entertainment/permanent installations
Asiakas:Migros East Switzerland -osuuskunta
Päivämäärä:13.11.2016 (avajaiset)
Valosuunnittelu:Lichtstark :: Visuaalinen suunnittelu/Mathias Benz
Arkkitehdit:RLC Architekten AG
Asennus:Stageparts GmbH
Järjestelmäintegrointi/valo-ohjelmointi:Lichtstark :: Visuaalinen suunnittelu

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.