Jalankulku- ja pyöräilysilta yhdistää kolme saksalaista asuinyhteisöä

Öljysataman silta – Raunheim, Saksa

Kolme saksalaista kaupunkiyhteisöä, Raunheim, Russelsheim ja Kelsterbach, saivat rahoituksen öljysataman jalankulku- ja pyöräilysillan rakentamista varten. Silta valittiin toteutettavaksi 33:n Baukultur in Hessen -rakennuskulttuurikilpailuun jätetyn ehdotuksen joukosta.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Arkkitehtuuri, Älykäs kaupunki & Julkiset tilat
Sijainti: Raunheim
Technology: Led
Vuosi: 2013
Valtion aloite, joka ottaa huomioon Hessenin rakennuskulttuurin, esitteli tänä vuonna teema Eläminen veden kanssa. Hankkeet arvioitiin seuraavilla kriteereillä: yhteistyö, toimivuus, muotoilu, innovointi ja kestävyys. Raunheimin öljysataman sisäänkäynnin ylittävä silta täyttää polkupyöräilijöiden ja jalankulkijoiden tarpeiden aukon ja korvaa usean kilometrin kiertotien joen eteläpuolella. Silta toimii myös turistikohteena, joka houkuttelee vierailijoita läheltä ja kaukaa.

Lähes 170-metrisen sillan kaiteessa on 225 Traxonin kylmänvalkoista monokromiputkea, jotka korostavat sillan vaaleaa väriä illan tunteina. Ohuen valaisinrungon ansiosta monokromiputki mahtuu pieniinkin tiloihin ja on riittävän kestävä pysyvään ulkoasennukseen. Kyseisten kolmen kaupungin johtajat järjestivät sillan viralliset avajaiset toukokuussa 2013.

Uutuus

Valaistuskonsepti:Überlandwerk
Pääurakoitsija:Schüßler-Plan Ingenieurgesellschaft GmbH
Asiakas:Raunheimin kaupunki
Arkkitehti:BDB Architekten
Asentaja:Schütz Technik GmbH

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.