Elävä muistutus loistavasta menneisyydestä

PHOENIX Westin masuuni – Dortmund, Saksa

PHOENIX Westin masuunin alueella oleva uusi seikkailupolku on poikkeuksellinen topografinen kokemus. Se tarjoaa hienon näkymän uudelleen suunniteltuun maisemapuistoon ja mahdollisuuden tarkastella käytössä ollutta tekniikkaa, jota kävijät pääsivät aiemmin näkemään vain harvoin. Masuunin sulkemisen jälkeen vuonna 1998 vaikuttava alue on Nordrhein-Westfalenin omistuksessa, ja siellä järjestetään opastettuja kierroksia.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Arkkitehtuuri, Älykäs kaupunki & Julkiset tilat
Sijainti: Dortmund
Technology: led, dynaaminen valo, ohjausjärjestelmät
Vuosi: 2014
Toimiva valkoinen valo ja oranssi hehku konseptina korostavat tiettyjä alueita, erityisesti seikkailupolkua. Polkujen ja avoimien tilojen valaistuksen lisäksi start.design GmbH suunnitteli valaistuksen antiikkimasuunille ja kehitti yhtenäisen konseptin puiston eri alueille.

Traxon Wall Washer Shield AC XB-36 ja mukautetut Dot XL-6 sekä Dot XL-9 valittiin konseptin toteuttamiseen. K. Bellwon Elektrotechnik GmbH vastasi koteloiden asennuksesta. Pätevät teollisuuskiipeilijät työskentelivät huimaavissa korkeuksissa asentaen valaisinkotelot masuunin vaikeapääsyisiin paikkoihin. Koko e:cue Butler XT2:een kytkettyä valaistusratkaisua voi ohjata mukautetulla Action Pad -mobiilisovelluksella.

Uutuus

Valaistuskonsepti:start.design GmbH
Järjestelmäintegrointi:K. Bellwon Elektrotechnik GmbH
Päämies:NRW.URBAN GmbH & Co. KG
Asiakas:K. Bellwon Elektrotechnik GmbH
Asentaja:K. Bellwon Elektrotechnik GmbH

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.