Linde Gasin kaasuntäyttölaitoksen innovatiivinen led-valaistus

Linde Rhein-Ruhr -täyttölaitos – Marl/Dorsten, Saksa

Marlissa, Saksassa toimivalla Linde Gasilla on vuoden 2017 puolivälistä alkaen ollut toiminnassa sen ensimmäinen täysin automatisoitu täyttölaitos. Sitecon huipputekniset led-valaistusratkaisut tukevat tehokasta ja turvallista toimintaa koko kiinteistön alueella. Suunnitelmien mukaan Rein-Ruhrin täyttölaitoksen innovatiivinen konsepti aiotaan ottaa käyttöön myös yhtiön muissa maissa sijaitsevissa toimipaikoissa.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Industry
Sijainti: Marl/Dorsten, Germany
Teknologia/Palvelut: LED lamps
Vuosi: 2017
Uusi uraauurtava konsepti: Linde Rhein-Ruhr -täyttölaitos Marl/Dorstenissa

Linde-konsernilla on lähes 60 000 työntekijää yli 100 maassa ja sen liikevaihto verovuonna 2016 oli lähes 17 miljardia euroa. Tämä tekee siitä yhden maailman johtavista kaasu- ja teknologiayrityksistä. Linden kaasuja käytetään energia-alalla, terästuotannossa, kemiallisessa käsittelyssä, ympäristönsuojelussa, hitsauksessa, elintarviketeollisuudessa, lasinvalmistuksessa, elektroniikassa ja lääketieteessä.

Vuonna 2017 Linde-konserni otti Marlissa käyttöön ensimmäisen täysin automatisoidun teollisuuskaasujen ja hiilidioksidiseosten täyttölaitoksen. Rein-Ruhrin täyttölaitos on konsernissa edelläkävijä, ja suunnitelmien mukaan sen innovatiivinen konsepti aiotaan ottaa käyttöön myös yhtiön muissa maissa sijaitsevissa toimipaikoissa.

OSRAMin led-valaisimet auttavat varmistamaan virheettömän ja turvallisen toiminnan

Uusi Linde Gas -yhtiön kaasuntäyttölaitos on erittäin pitkälle mekanisoitu ja automatisoitu. Kaasupullojen ja -nippujen sisäinen kuljetus on automatisoitu, mikä vähentää huomattavasti trukkiliikennettä laitoksella. Uuden järjestelmän erityispiirteisiin kuuluu täysin automatisoitu korkeavarasto ja suunnitelmat automatisoidusta, robottiavusteisesta lajittelusta ja tilausten poiminnasta, jota nyt hoitaa Manufacturing Execution System (MES). Tämä mahdollistaa yli miljoonan sylinterin käsittelyn vuodessa.

Sitecon innovatiiviset led-valaistusratkaisut tarjoavat myös huipputeknologiaa. Sitecon led-valaisimet edistävät osaltaan selvästi sujuvaa, turvallista ja tehokasta toimintaa, tuotantoa ja toimituksia sekä sisä- että ulkotiloissa.

Sitecon led-kiskot, led-alasvalot ja led-sälevalaisimet sisätiloissa

Linden Rein-Ruhrin täyttölaitoksessa on käytetty kattavasti 10-piikkisiä Siteco Modario PS LED -kiskoja, joissa on likaa hylkivät IP50-suojatut teräslevyrungot (MSH). Lisäksi on käytetty Siteco LEDVALUX LED -alasvaloja ja Siteco LUXILED LED -valoikkunoita, joiden kasettien mitat ovat 625 x 625 mm, sekä pumppausalueilla kosteussuojattuja Siteco Compact Monsun 2 LED -valaisimia.

Kokonaisuudessaan sisätiloissa on saavutettu tasainen 500 lx valaistusvoimakkuus. siteco Modario LED -valaistusnauhojen DALI-turvavalaistustoiminto takaa myös vähintään 15 lx valaistusvoimakkuuden mahdollisen sähkökatkon aikana. Tämä on välttämätöntä, jotta työntekijät voivat turvallisesti sammuttaa järjestelmän.

Sitecon led-katuvalot ja led-valonheittimet ulkotiloihin

Kaasuja lastataan ulkona myöhään yöhön turvakameroiden valvonnassa. Siteco Streetlight 10 LED -valaisimet ja Siteco Floodlight 20 LED -valaisimet varmistavat, että koko alue on tasaisesti valaistu. Sitecon led-ulkovalaisimet tuottavat 15, 20 tai 50 luxin valaistusvoimakkuuden tehtävästä riippuen, joten ne varmistavat turvallisen lastauksen ja turvakameroiden luotettavan toiminnan.

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.