Nimellä ”The Wings” tunnetut alumiiniveistokset ovat kaupungin uusi vaikuttava kohokohta

Libeskindin veistokset – Milano, Italia

Vuoden 2015 toukokuusta vuoden 2016 alkupuolelle neljä jättimäistä alumiiniveistosta toimivat uutena väliaikaisena kohokohtana Milanon suurella Piazza Italia -aukiolla. ”The Wings” -teoksen on suunnitellut tunnettu arkkitehti ja kaupunkisuunnittelija Daniel Libeskind, ja sen omistaa Siemens.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Älykäs kaupunki, Arkkitehtuuri
Sijainti: Milano
Technology: Led
Vuosi: 2015
Neljä 10 metriä korkeaa ja 14 tonnia painava Libeskind-veistosta ovat luontoteemaan keskittyvä multimediataideteos. Ajatusta viestii veistoksen muodon lisäksi myös kolme keskenään kietoutunutta litteää metallispiraalia, jotka muistuttavat puuta ja sen oksia. Keskeinen luontomotiivi esiintyy myös äänenä, kuvina ja animaationa. Kaikissa neljässä veistoksessa on Traxon Washer Allegro RGB LED -valaisimet rakennelmien edessä maahan asennettuina. Kahdessa niistä lisäksi tuhansia mukautettuja Traxon Mini-Dot-String RGB -valaisimia on upotettu 3D-muotoiltuun metallipintaan.

Valaistusjärjestelmää ohjaa Video Micro Converter e:pix/DMX, joka muuntaa monimutkaisen videosisällön ohjaussignaaliksi. Huoltomiehet voivat tarkistaa tilanteen mistä tahansa maailmassa internetin välityksellä. Kaikki 4 rakennelmaa oli kytketty yhteen verkolla, jotta niiden sisältö voitiin toistaa täydellisesti synkronoituna. Tässä projektissa näkyy täydellisesti, minkä vahvan ja vaikuttavan yhdistelmän kiinteät materiaalit, esimerkiksi metallit, voivat muodostaa puolijohdevaloteknologian filigraanielementtien kanssa. Tämän Traxon e:cue:n kokonaisratkaisun kanssa on mahdollista näyttää moninaisia asetelmia käyttämällä hyväksi ainoastaan neljän taideteoksen vuorovaikutusta.

Uutuus

Kumppani:Daniel Libeskind / PAI Group
Asiakas:Siemens / Innovision UK
Valaistussuunnittelu:Daniel Libeskind
Arkkitehti:Daniel Libeskind

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.