Uusi valoinstallaatio Kansalliseen kaivosmuseoon Skotlannissa

Kansallinen kaivosmuseo – Newtongrange, Iso-Britannia

Skotlannin Kansallisen kaivosmuseon uusi valaistusinstallaatio herättää museon kaivosaukon ja nosturitelineet eloon ja muodostaa pimeän aikaan uuden maamerkin Midlothianin alueen taivaanrantaan.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Arkkitehtuuri
Sijainti: Newtongrange
Technology: led, valonohjaus, dynaaminen valo
Vuosi: 2011
Museo sijaitsee noin yhdeksän kilometriä Edinburghin eteläpuolella Newtongrangessa, joka oli aiemmin Skotlannin suurin kaivoskylä 1890-luvulla. Niin kutsuttu Lady Viktorian hiilikaivos on ollut suljettuna vuodesta 1981, mutta nykyään se on kansallisen kaivosmuseon kotipaikka. Hankkeen haasteena oli varmistaa, että asennuksessa noudatettaisiin tarkasti kaikkia kulttuuriperinnön vaalimisen kriteereitä. Innovatiivinen led-tekniikka luo illuusion siitä, että Lady Viktorian hiilikaivoksen kaivospyörät pyörivät jälleen, minkä vuoksi kuuluisan pukkinosturin luona vaikuttaa tungeksivan lamppuja kantavia kaivostyöläisiä.

Kaivosaukon runko on korostettu Traxon Wall Washer Shield AC XB:n dynaamisen valkoisilla versioilla, joissa on eri led-määriä (18 ja 36) sekä eri astekulmia, jotta kuhunkin paikkaan osuu rikas ja tasainen valo. E:cue Butler XT: n ja DMX2CC (12-kanavainen) -himmentimen yhdistelmä tuottaa esiohjelmoidut sarjat, joiden ansiosta kaivosaukon kaksi pyörää vaikuttavat pyörivän. Sisäinen reaaliaikainen kello ja astronominen kello säästävät energiaa käynnistämällä teoksen auringonlaskun aikaan ja sammuttamalla sen klo 1.30 aamulla.

Uutuus

Valaistusohjelmointi:Black Light Ltd
Asiakas:Skotlannin kansallinen kaivosmuseo
Asentaja:Black Light Ltd

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.