Maaginen muodonmuutos

Júlia Center – Andorra la Vella, Andorra

Júlia Center, jossa sijaitsevat yrityksen pääkonttori ja lippulaivamyymälä, on yksi Andorran ikonisimmista rakennuksista. Jotta vuonna 1987 valmistunut rakennus saisi nykyaikaisen ilmeen, sille suunniteltiin täydellinen muodonmuutos, jossa rakennuksen julkisivussa esiintyy hajusteyrityksen imago.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Vähittäiskauppa, arkkitehtuuri
Sijainti: Andorra la Vella
Technology: led, ohjausjärjestelmät, dynaaminen valo
Vuosi: 2015
1250 led-profiilia kiinnitetään huomaamattomasti 17 verkkoelementin taakse. IMAGIC WEAVE® -ohjausratkaisu on suunniteltu erityisesti e:cue-videojärjestelmään perustuvalle projektille. Vaikka tekniikka onkin varsin monimutkaista, mediajulkisivun käyttö ja ylläpito on helppoa. Sen voi hoitaa ohjaushuoneessa olevalla tietokoneella tai langattomasti älypuhelimella, sormitietokoneella tai tietokoneella mistä vain.

Tämän tavoitteen saavuttamiseksi arkkitehdit päättivät käyttää Traxonin ja Haver & Boeckerin läpinäkyvää mediajulkisivujärjestelmää IMAGIC WEAVE®. Tuloksena on kolmiulotteinen arkkitehtoninen metalliverkkosovellus, jossa on yksilöllisesti säädettävät led-profiilit. Ne muuttavat julkisivun suuren mittakaavan puoliksi läpinäkyväksi mediainstallaatioksi, joka kykenee abstrakteihin värivaihteluihin ja täyteen videotoistoon. ”Joustavan IMAGIC WEAVE® -järjestelmän ansiosta mediajulkisivu on harmonisesti integroitu nykyiseen julkisivuun vaikuttamatta negatiivisesti rakennuksen ilmeeseen”, arkkitehti Ciro Orobitg Pérez kuvaa mediajulkisivujärjestelmää.

Koko IMAGIC WEAVE® -julkisivua täydentäen myös Traxon toimitti Hi Resolution -paneelit, jotka viimeistelevät kokonaisuuden.

Uutuus

Kumppani:HAVER & BOECKER
Valaistusohjelmointi:Traxon
Asiakas:Perfumeria Julia
Arkkitehti:OROBITG – Arquitectura i urbanisme
Asentaja:Datos Taller LANAO

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.