InWork käyttää Traxonin led-valaisimia vaativiin julkisivuvalaistuksiin

InWork – Amsterdam, Alankomaat

Vuonna 2006 perustettu hollantilainen yrityspalveluiden tarjoaja InWork rekrytoi, markkinoi ja vuokraa asiantuntevia IT- ja teknisiä asiantuntijoita. Asiakaskohtaisia rekrytointi-, ulkoistus-, yhteishankinta- ja konsultointipalveluja tarjoamalla InWork on vain kymmenessä vuodessa kasvanut yli 1 000 IT- ja teknologia-asiantuntijan yritykseksi. Yhtiön päätoimipaikka on Amsterdamissa ultramodernissa toimistorakennuksessa, jossa se työllistää noin 100 henkilöä. SmartLight BV:n Hedwig Westerburgen on suunnitellut näyttävän ja räätälöidyn väriä muuttavan led-julkisivuvalaistuksen, joka myös välittää yhtiön huipputeknologisen jalanjäljen ulkomaailmaan. Valaistussuunnittelija hankki Traxonilta 47 huippuluokan Nano Liner Allegro AC XB27 LED -valaisinta, jotka olisivat täydellisiä tähän haastavaan tehtävään.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Office
Sijainti: Amsterdam
Technology: LED
Vuosi: 2017
InWork etsi dynaamisesti väriä vaihtavaa ja helposti ohjattavaa julkisivuvalaistusta huippumoderniin toimistorakennukseensa Amsterdamissa, jotta yhtiön tekninen osaaminen näkyisi myös ulospäin. Erityinen haaste oli julkisivun valaiseminen hyvin kirkkaasti ja täysin tasaisesti.

Traxonin led-valaisimet - todistetusti päteviä vaativiin valaistustehtäviin

SmartLightin kokenut valaistussuunnittelija Hedwig Westerburgen valitsi led-asiantuntija Traxonin Nano Liner AC XB RGB LED -valaisimet, jotka ovat tunnettuja luotettavasta huipputeknologiastaan ja ovat lisäksi saatavilla myös versiona, jonka säteilykulma 50°x10°.

Nano Liner AC XB:n kapean muotoilun ansiosta 47 led-seinävalaisinta voitiin integroida lisätehosteena rakennusta kiertäviin kapeisiin, ritiläkantisiin vesikouruihin. Valaisimet suojataan erityisillä polykarbonaattikansilla. Toinen huippuominaisuus on valaistuksenohjaus: asiakas voi vaihtaa värejä helposti ja mukavasti omasta tabletistaan ​​tai älypuhelimestaan kotoa tai tien päältä.