Laatua ja kestävyyttä

Heraldi for Men – Zagreb, Kroatia

Tyyli ja laatu ovat Heraldi for Menin päätehtävä. Kroatian pääkaupungin Zagrebin sydämessä sijaitseva uusi muotiliike myy korkealaatuisia miesten asusteita korkealaatuisilta brändeiltä kuten Strellson ja JOOP. Heraldi for Men -brändi yhdistyi muotiyrityksen visuaaliseen ilmeiseen, mikä luonnollisesti näkyy itse liikkeessäkin.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Vähittäiskauppa
Sijainti: Zagreb
Technology: Led
Vuosi: 2013
Led asiakasvaatimuksena
Valaistuksen oli täytettävä asiakkaiden osalta kolme pääkriteeriä. Sen optisen ilmeen tulisi korostaa brändin, liikkeen ja tuotteiden korkeaa laatua ja tuottaa kirkasta valoa erittäin hyvällä värintoistoilla, jotta merkkivaatteet näkyisivät parhaassa mahdollisessa valossa. Samalla asiakkaan nimellinen vaatimus oli led-ratkaisu ratkaisun pitkän käyttöiän ja vähäisen lämmöntuoton vuoksi.

Valaistus ja ohjaus kaupan alueiden mukaan
OSRAM LEDVALUX® -valaisimet asennettiin yleisvalaistukseen Heraldi for Men -liikkeessä, ja OSRAMin tytäryhtiön Sitecon Lunis® SL-T LED -kohdevalaisimet OSRAM tuottavat korostusvalaistuksen. Käytössä oli eri rakennemittoja ja tehoja, koska liikkeen eri alueilla oli eri huonekorkeudet (2,6–4 m).

Kaikissa alasvaloissa on DALI-liitäntä, ja niitä voidaan ohjata OSRAM DALI BASIC -ohjaimen ja 5-tilaisen käyttöpaneelin avulla. Eri kattokorkeuden alueita voi siis esimerkiksi himmentää erikseen. Liikkeeseen asennettiin myös yöasetus, jossa alasvaloja käytetään 30 % valovirralla.

Viereisessä varastohuoneessa ja toimistossa oli käytännölliseksi havaitut Siteco® Louvre Luminaire M -valaisimet ja kosteutta kestävät Monsun®-valaisimet.

Valaisimet:

  • Siteco Lunis® SL-T LED
  • OSRAM LEDVALUX® M/L/XL (DALI)
  • OSRAM DALI BASIC -ohjain RC BASIC SO
  • OSRAM DALI BASIC -käyttöliittymä WCU 5 BASIC W
  • Siteco® Louvre Luminaire M
  • Siteco Monsun®

Uutuus

Asiakas:Heraldi
Projektinhallinta:OSRAM d.o.o. Zagreb
Arkkitehti:SB Projektiranje d.o.o. Zagreb (Siniša Bjelica)
Suunnittelija:OSRAM d.o.o. Zagreb (Radovan Sadaic)
Valokuvat:Robert Leš

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.