Kohokohta kultaisen mailin varrella

Great Western Quarter – Lontoo, Iso-Britannia

Länsi-Lontoon kultaisen mailin varrella kohoaa 27-kerroksinen Great Western Quarterin tornitalo, eräs alueen korkeimmista rakennuksista, jonka yleisölle avoimesta katselutilasta on näkymä Lontoon yli sekä läheiseen Kew Gardens -puistoon.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Arkkitehtuuri, Muut
Sijainti: Lontoo
Technology: Led
Vuosi: 2015
Arkkitehtitoimisto Assaelin suunnittelemassa tornitalossa on arvoasuntoja sekä ensimmäisessä 10 kerroksessa Novotel-hotelli. Siinä käytetään useita taiteellisia valaistusstrategioita aktiivisen yöaikaisen julkisivun luomiseen. Eräs niistä on 85-metrinen valotaideteos, joka on toteutettu Traxonin led-valaistusratkaisuilla. Barratt Homes halusi antaa rakennukselle ainutlaatuisen koristeellinen valaistusominaisuuden. Siispä valaistussuunnittelijat tarjosivat asiakkaalle valaistusjärjestelyn eri versioita, jotka oli kaikki suunniteltu luomaan voimakas ja valaistus korostusvaikutelma rakennukseen sen näkyvyyden lisäämiseksi kultaisella maililla. Valolähteenä käytettiin standardia DotXL6 RGB LED -nauhoja. e:cuen Butler XT2:lla ja Butler S2:lla toteutettu valaistuksen ohjaus on ohjelmoitu täysin automaattiselle toiminnalle 24 tuntia päivässä, 365 päivää vuodessa.

Asiakkaaseen tämä ainutlaatuinen led-valaistusratkaisu ja luova ammattimainen toteutustapa ovat tehneet voimakkaan vaikutuksen. LPT käytti Hoare Leigh Lighting UK:n suunnittelemaa konseptia ja herätti sen henkiin Traxonin avustuksella. Lopputuloksena oli ilmiömäinen valaistusohjelma, joka säilyy muistettavana osana Lontoon maamerkkejä.

Uutuus

Asiakas:Barratt Homes
Valaistussuunnittelu:Hoare Leigh Lighting
Arkkitehti:Assael
Asentaja:Lighting Technology Projects
Tekninen johtaja:Keith Elms
Mekaaninen ja sähkösuunnittelukonsultti:Whitecode Design Associates
Pääurakoitsija:Barratt Homes
Mekaaninen ja sähköurakoitsija:
Haydon ME
Lisäarvotoimittaja/järjestelmäintegraattori/valo-ohjelmoija:Lighting Technology Projects

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.