Suurta arkkitehtonista loistoa

Grand Stade Lille Métropole -jalkapallostadion, Lille, Ranska

Elokuussa 2012 julkistettu Grand Stade Lille Métropolen dynaaminen julkisivu on suunniteltu tuottamaan faneille ja ohikulkijoille ennennäkemätön mediakokemus. Arkkitehtien Valode & Pistre ja Pierre Ferretin luoma, elegantin, puoliksi läpinäkyvän, 2 046 neliömetrin IMAGIC WEAVE -mediajulkisivun verhoaman Grand Stade Lille Métropole -stadionin ulkopinnassa sekoittuvat HAVER & BOECKERin ruostumaton teräsverkko ja Traxonin led-valaisimet. Lopputuloksena julkisivu on ainutlaatuinen ja läpinäkyvä kangas eloisalle ja suurimittaiselle medialle.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Urheilu, Arkkitehtuuri
Sijainti: Lille
Technology: Mukauttaminen, Käyttöönotto, Valaistussuunnittelun tuki
Vuosi: 2012
Video Micro Converterien (VMC) ja Lighting Control Engine fx (LCE-fx) -valonohjausjärjestelmän kanssa kestävä valaistusratkaisu toteuttaa kolme mukautettua, vaihtelevaresoluutioista aluetta. Kutakin näistä voidaan käyttää stadionin viestintätarpeisiin, oli kyseessä sitten laaja, dynaamisen valoshown tausta, pitkä, nauhamainen näyttö tulosten ja muun tekstin näyttämiseen tai tiivis kenttäalue, jonka korkeammalla resoluutiolla videoita ja mainoksia voi näyttää.

Älykkäällä ohjausjärjestelmällä kaikkia kolmea aluetta ohjataan erikseen ja niillä voidaan toistaa eri sisältöä tai vaihtoehtoisesti yhtä teemaa yhdessä saumattomasti ja aina yhteistyössä. Tuloksena Grand Stade Lille Métropole -stadionilla on nyt täysi varustus korkean profiilin urheilutapahtumia varten. Se on myös onnistunut esimerkki nykyaikaisesta arkkitehtuurista, jonka viehätysvoivat ylittää tapahtumien keston ja joka on todella monitoiminen alue sekä kaupungillisuuden symboli.

Huomautus: Grand Stade Lille Métropole vaihtoi nimensä Stade Pierre-Mauroyksi 21. kesäkuuta 2013.

Uutuus

Asiakas:EIFFAGE GROUP
Arkkitehti:Valode & Pistre / Pierre Ferret
Asentaja:EIFFAGE GROUP

IMAGIC WEAVE®

Grand Stade Lille Métropole -jalkapallostadion, Lille, Ranska

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.