Hauskanpitoa ja seikkailua OSRAM:n hallivalaistuksessa

Fundorenan sisäliikuntapuisto - Feldberg, Saksa

Saksan suurin sisäliikuntapuisto Fundorena avattiin vuoden 2016 lopulla Baden-Württembergin korkeimmalle kohdalle, Feldberg-vuorelle. Poniratsastusta, luistelua, trampoliinihyppyjä ja kiipeilyä voidaan kaikkia harrastaa saman katon alla 4 000 m2 laajuisessa tilassa. OSRAMin nykyaikainen led-hallivalaistus takaa, että kaikkia liikuntalajeja voi harrastaa sekä hauskasti että turvallisesti, ja omistajien kannalta toiminta on mahdollisimman kustannustehokasta ja ympäristöystävällistä.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Sports facilities
Teknologia/Palvelut: LED lamps
Vuosi: 2017
Fundorena-sisäliikuntakeskuksen 4 000 m2 laajuiset tilat tarjoavat ainutlaatuisen valikoiman hauskoja aktiviteetteja koko perheelle. Ratsastushalli ja muovista valmistettu luistinrata ovat kumpikin pinta-alaltaan 400 m2, ja kolmeen osaan jaettu trampoliinipuisto on 525 m2 laajuinen. Lapsille on tarjolla ”Fun Trail” -niminen seikkailupolku (200 m2), polttopallokenttä (190 m2) ja freestyle-hyppytila (135 m2). Kohokohta on vaijeriseikkailupuisto, jonka kahdeksan rataa kiertävät 500 metrin matkan 1 100 m2 laajuisella alueella. Vaijeripuiston radoilla voi seikkailla jopa 400 kävijää tunnissa ja 150 kävijää kerralla.

Jotta toiminta olisi mahdollisimman turvallista ja hauskaa, asiakas valitsi hallien valaistukseen OSRAMilta erityisen urheilullisen ja tehokkaan led-ratkaisun: Siteco LS160 LED -syväsäteilijävalaisimen. Tehokkaan ja kestävän led-teknologian ansiosta Fundorenan omistajilla on nyt syytä hymyyn: perinteisiin valaistusratkaisuihin verrattuna saavutetaan noin 80 % energiansäästö, eikä valaisimia juuri tarvitse huoltaa. Ratkaisun kustannustehokkuus ja taloudellisuus tuottavat pitkäaikaista iloa.

Innovatiiviset led-valaisimet antavat suuren valotehon suurtenkin tilojen tasaiseen valaistukseen

Suurten tilojen Siteco LS160 LED -syväsäteilijä on saatavilla jopa 25 000 lm:n teholla ja kahdella erilaisella valonjaolla. Valaisin on ihanteellinen ratkaisu erilaisiin suurten tilojen valaistusvaatimuksiin monenlaisissa käyttökohteissa. Tuotteen ominaisuuksia ovat laadukas valo, joustavuus ja tietenkin miellyttävä häikäisemättömyys. Siteco LS160 LED -valaisimen tehokkaat led-moduulit ja prismoitettu, puolipeilimäinen optiikka (PS) tarjoavat uusia vaihtoehtoja häikäisemättömään suurten tilojen valaisuun. PS-valaisinoptiikkaa vähentää silminnähtävästi häikäisyä, jopa niin, että valaisimeen voi katsoa suoraan ilman epämukavuutta. Keskileveä tai kapea valonsäde takaa tasapainoisen ja laadukkaan valaistuksen millä tahansa asennuskorkeudella.

Älykäs asennuskonsepti mahdollistaa riippuvan asennuksen, pinta-asennuksen tai integroinnin Siteco Modario®-kiskojärjestelmään ja tarjoaa siten sopivan ratkaisun lähes mihin tahansa asennustarpeeseen.

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.