Delbrückin innovatiivinen led-katuvalaistus

Delbrück, Saksa

Delbrückin kaupunki alkoi muutama vuosi sitten uudistaa katuvalaistustaan, ja vuoteen 2013 mennessä se oli korvannut kaikki jäljellä olevat elohopealamput led-valaisimilla. Vuoteen 2018 mennessä pääosin 1970-luvulta peräisin olevat 351 lineaarista valaisinta, joissa on T8-loistelamput, tullaan päivittämän led-valaisimiksi. OSRAMin tehokkaat Siteco Streetlight 10 LED -valaisimet ovat ihanteellisia tähän tarkoitukseen. Vuonna 2016 niitä käytettiin päivittämään 119 valaisinta nopeasti ja kustannustehokkaasti led-tekniikalla. Vuotuiset energiansäästöt tulevat olemaan noin 25 000 kilowattituntia.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Smart City
Teknologia/Palvelut: LED lamps
Vuosi: 2016
Tehokasta teknologiaa ja helppoja päivityksiä

Vuonna 2015 Delbrückin kaupunki jätti rahoitushakemuksen Saksan ympäristö-, luonnonsuojelu- ja ydinturvallisuusministeriölle (BMU). Hakemus koski valaisimia, jotka saavuttaisivat vähintään 70 prosentin energiansäästön verrattuna nykyiseen valaistusjärjestelmään. Sitecon Streetlight 10 LED -valaisimet täyttävät tämän vaatimuksen helposti.

Tämä Sitecon innovatiivinen led-valaisimien perhe tarjoaa paitsi erittäin tehokasta teknologiaa, pitkän käyttöiän ja taloudellisen toiminnan myös nopean, yksinkertaisen ja kustannustehokkaan tavan modernisoida valaistus vain vaihtamalla valonlähteet uudelleen käytettäviin pylväisiin.

Laadukasta valoa ja tehokasta ohjausta

Siteco Streetlight 10 LED -valaisimet täyttävät kaikki suunnittelusta ja projektinhallinnasta vastanneen Westfalen Weser Netz GmbH, -laitoksen valon laadulle, teholle ja ohjausmahdollisuuksille asettamat vaatimukset. Näitä ovat suuritehoinen ja standardien mukainen valaistus, vähäinen häikäisy, hyvä värintoisto, alhainen virrankulutus ja mahdollisuus tehon vähennykseen öisin.

Yhtenäinen valaisinten muotoilu erilaisiin valaistustehtäviin

Myös ulkoasu oli tärkeä näkökohta uudessa led-ratkaisussa. Sen lisäksi, että led-valaisimien oli suoritettava tiettyjä pylväiden mittasuhteisiin ja sijaintiin perustuvia valaistustehtäviä, niiden tuli myös kuulua samaan valaisinperheeseen ja niissä oli oltava sama houkutteleva muotoilu.

Eri pituisten led-moduulien ja niiden eri voimakkuuksien sekä optiikan erilaisten säteilyominaisuuksien ansiosta laadukkaat Siteco Streetlight 10 -led-valaisimet vastaavat myös näihin vaatimuksiin. Delbrückissä käytetyt valaisimet ovat Siteco Streetlight 10 Mini, Streetlight 10 Midi, joissa on ST1.2-katuoptiikka, ja Streetlight 10 Midi, joissa on epäsymmetrinen oikealle suuntautuva optiikka suojateitä varten.

Vuotuinen 25 000 kilowattitunnin energiansäästö

Tähän mennessä on asennettu 119 OSRAMin Siteco Streetlight 10 LED -valaisinta, jotka tuottavat Delbrückin kaupungille vuosittain noin 25 000 kilowattitunnin energiansäästön ja elinkaarensa aikana noin 295 tonnin hiilidioksidisäästöt.

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.