Ainutlaatuinen ostokokemus Chevy Chase Pavilionissa

Chevy Chase Pavilion - Washington D.C., Yhdysvallat

Chevy Chase Pavilion Washington DC: ssä uudistui täysin kauppiaiden ja asiakkaiden valoksi ja iloksi. Washington DC:n Friendship Heights -alueella sijaitsevassa, hiljattain remontoidussa Chevy Chase Pavilionissa on suuri, huomiota herättävä mediaseinän korkeatasoisen ostoskeskuksen sisääntuloaulassa.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Retail
Sijainti: Washington D.C
Technology: LED
Vuosi: 2012
Omistajaa edustava sijoittaja Clarion Partners käynnisti äskettäin arkkitehtitoimisto Streetsensen kanssa 32 miljoonan dollarin uudelleenpositiointihankkeen, jolla ostoskeskukseen on tarkoitus tuoda uutta eloa, houkutella sinne huipputason liikkeitä ja nostaa se alueen ykkösostos- ja ruokailupaikaksi. Kolmikerroksinen mediaseinä koostuu 3Form-materiaalin taakse sijoitetuista Traxon 16PXL ​​-levyistä ja 4PXL-lisälevyistä, joilla seinälle luodaan vaihtuvia väritehosteita ja kerrotaan tarinaa videopohjaisten sisältöjen, kuvien ja abstraktien tehosteiden kautta. Valoinstallaatiosta tehtiin kolmiulotteinen lisäämällä 16PXL-levyjä suoraan mediaseinän edessä sijaitsevien pääliukuportaiden kylkiin.

Liukuportaita ja seinää vastapäätä on raput, joissa jokaisen porrasaskelman reunaa valaisee tasaisesti Traxonin 1PXL -nauha. Aulan lattia on rajattu 1PXL Strip RGB -nauhoilla, jotka ikään kuin ympäröivät asiakkaat ja kiinnittävät näiden huomion pääseinään koordinoiduilla lineaarisilla tehosteillaan.Seinä ja liukuportaat yhdessä luovat koko aulatilasta yhtenäisen kokonaisuuden, jossa valaistusta ohjaavat e:cuen Butler, Video Micro Converter, katuvalaistuksen ohjausjärjestelmä ja LCE-fx. Traxon teki tiivistä yhteistyötä arkkitehtitoimisto Streetsensen ja ohjelmointi-/asennustoimittaja idesignin kanssa selvittääkseen näin suuren hankkeen suunnitteluun ja asennukseen liittyvät haasteet. Tuloksena on jännittävä, vilkas ja moderni ostos- ja ravintolaympäristö, joka erottaa Chevy Chase Pavilionin muista ostoskeskuksista.