Uudenaikaisen kaupunkielämäntyylin keskus

Box Park – Dubai, Arabiemiraatit

Box Park on Dubaissa sijaitseva ultramoderni urbaanin elämäntavan tarpeisiin rakennettu, yhteensä 1,2 kilometrin pituinen rakennuskompleksi, jossa erikoiset ostospaikat ja viihdekeskukset yhdistyvät erilaisiin ravintolakonsepteihin eri puolilta maailmaa.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Smart City & Public, Arkkitehtuuri
Sijainti: Dubai
Technology: led, ohjausjärjestelmä, dynaaminen valo
Vuosi: 2015
Luodakseen Dubain asukkaille ja vierailijoille ainutlaatuisen ostos- ja vapaa-ajankokemuksen arkkitehdit ja suunnittelijat jakoivat rakennusprojektin 10 teema-alueeseen, jotka kuvastavat maailman symbolisia kohteita, kuten Broadway, Times Square, Harrods ja Moulin Rouge. Niitä vastaavat vaikutelma ja tunnelmat luodaan pääasiassa eri alueiden valaistuksella käyttämällä eri värejä ja mediasisältöä. Esimerkiksi Moulin Rouge -alueella käytetään ”kuumia” värejä, kuten vaaleanpunaista ja oranssia, ja mediasisältö sisältää sydämiä ja tuulimyllyjä.

Tämän ovat mahdollistaneet ensisijaisesti projektissa käytetyt Traxonin led-valaisimet ja e:cue-valaistuksenohjausjärjestelmä. Hankkeen suurin tekninen haaste oli kehittää järjestelmä, joka voi ohjata kaikkia eri teemojen tuottamiseen tarvittavia dynaamisia elementtejä. Traxonin hyvän teknisen suunnittelutuen ansiosta suunnittelijat voivat toteuttaa työnsä yksinkertaisemmin ja nopeammin. Traxonin kyky hallita kaikkia dynaamisia valaisimia tuotemerkistä riippumatta, kuten gobo-suojat ja maa-asennustarvikkeet, on ollut toinen syy sille, että asiakas valitsi Traxonin.

Uutuus

Tekninen johtaja:WSP
Pääurakoitsija:Dutco
Mekaaninen ja sähköurakoitsija:BK Gulf
Valaistusohjelmointi:Traxon Technologies ja Florian Licht
Asiakas:Meraas Development
Valaistussuunnittelu:Delta Lighting Solutions
Arkkitehti:Studio M – Meraas Development
Asentaja:BK Gulf

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.