Uusi logistiikka- ja toimituskeskus

BMW Dingolfing – Dingolfing, Saksa

BMW luottaa OSRAM:n tehokkaaseen led-ratkaisuun.

Noin 6 000 räätälöityä Modario LED -yksikköä valaisee BMW-konsernin uutta logistiikka- ja toimituskeskusta Dingolfingin tehtaalla. Valaistusratkaisun energiatehokkuus on korkea, sillä on pitkä käyttöikä sekä vähäinen kunnossapitotarve ja se on visuaalisesti hyvin miellyttävä. Nykyaikaisen led-tekniikan ansiosta se kuluttaa noin 55 % vähemmän sähköä kuin vakiovalonlähteillä varustettu vertailukelpoinen järjestelmä.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Teollisuus ja logistiikka
Sijainti: Dingolfing
Technology: Räätälöidyt valaistusratkaisut
Vuosi: 2015
Hiljattain rakennettu halli toimii pienten osien varastointi- ja logistiikka-alueena, josta osat toimitetaan suoraan tuotantolinjoille. Koska sali on käytössä pitkiä aikoja, ​​edellyttäen jatkuvasti riittävää valaistusta, tavoitteeksi otettiin suuria energiansäästöjä tuottava valaistusratkaisu. Uudelle logistiikkakentälle asennettiin joustava ja helposti asennettava runkojärjestelmä. Siihen asennettiin noin 6 000 asiakkaalle mukautettua Sitecon Modario-järjestelmään perustuvaa, prismakannella varustettua led-valaisinta. Innovatiivinen led-valaistusratkaisu vähentää vuotuista virrankulutusta noin 55 % verrattuna perinteiseen tekniikkaan (T16 1 x 80 W). Alentuneiden huolto- ja käyttökustannusten ansiosta led-valaistusratkaisun investointikustannukset kuolettuvat alle kolmessa vuodessa.

Useat valaisimet on varustettu automaattisella valovirran seurannalla. Tällä tavoin ikääntymiseen liittyvää valovirran vähenemää saadaan kompensoitua eikä valaistusjärjestelmää tarvitse ylimitoittaa käyttöönottoprosessissa toisin kuin perinteisillä tekniikoilla. Sen valovirta asetetaan alusta alkaen yksilöllisesti vaaditulle tasolle, ja sitä pidetään automaattisesti vakiona koko hyötypolttoiän ajan. Sähkönsäästön lisäksi tämä vaikuttaa positiivisesti myös hyötypolttoikään. Valaisimet on varustettu asiakkaalle mukautetusti myös yleisvirtalähteellä sekä kahdella vastaavalla virtalähteellä. Virtakatkon aikana ainakin yksi vastaava virtalähde jatkaa toimintaansa. Vastaavan virtalähteen valaisimet ovat jatkuvasti käytössä, kun taas itse hallin valaistusta ohjataan kahden työvuoron kuluessa ylätason kytkentäohjelmalla.

Valaisimet:

  • Siteco Modario LED prismakannella

Uutuus

Asiakas:BMW AG

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.