Berliinin liikennelaitoksen BVG:n uusi valvomo

Berliinin liikennelaitos, Saksa

Aurinkosuojaus yhtäältä ja standardien mukainen valaistus toisaalta – Berliinin liikennelaitos investoi Sitecon CombiSol-ratkaisuun. Jopa 21 työntekijää työskentelee tietokonenäyttöjen äärellä Berliinin liikennelaitoksen (BVG) uudessa valvomohuoneessa Berlin-Friedrichsfeldessä. Valvomo on täysin suunniteltu ergonomisten tarpeiden mukaan, jotta työntekijät voivat keskittyä työhönsä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Toimisto
Sijainti: Berliini
Technology: Päivänvalojärjestelmät, led
Vuosi: 2015
Valvomossa on suuri, 65 neliömetrin lasikatos. Tämän kattoikkunan kautta tilaan tuleva päivänvalo parantaa BVG:n työntekijöiden vireystasoa ja ylläpitää pitkäaikaista keskittymistä.

Samalla Berliinin liikennelaitos säästää energiaa ja rahaa. Mitä enemmän päivänvaloa voidaan käyttää valaistustarkoituksiin, sitä vähemmän tarvitaan keinovalaistusta.

Auringonvalon negatiivisia vaikutuksia kuten huonetilojen lämpenemistä tai häikäisyä estämään asennettiin Sitecon CombiSol-aurinko- ja -häikäisysuojajärjestelmä katon kolminkertaiseen lasitukseen. Tämä heijastaa suoraa ja kuumaa auringonvaloa ulospäin ja sallii vain viileän, hajavalon pääsyn valvomoon 65 asteen pystysuuntaisessa kulmassa. Tämä takaa standardit täyttävän ja häikäisemättömän tietokoneiden näyttöjen valaisun.

Valaisimet:

  • Siteco CombiSol -aurinkosuoja- ja -häikäisysuojausjärjestelmä

Uutuus

Arkkitehti:Trapez Architektur Dirk Landwehr, Hampuri
Asiakas:Berliner Verkehrsbetriebe
Suunnittelija:Lichtvision, Berliini

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.