Täydellinen ratkaisu kaikille kaupunkialueille

Uutta valoa Bensheimiin - Bensheim, Saksa

Julkinen valaistus on paitsi tärkeä ja välttämätön osa infrastruktuuria myös osa energian ja ympäristöystävävällisyyden tasapainoa. Siinä on kyse valaistuksen laadun ja energiatehokkuuden yhdistämisestä. Led-valaistusratkaisut ovat tehokkaita, joustavia ja innovatiivisia ja tarjoavat uusia näkökulmia kaikille osa-alueille – energiankulutukseen, kunnossapitoon, valon laatuun, ohjaukseen ja suunnitteluun.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Smart City ja Public
Sijainti: Bensheim
Technology: Led, valonohjausjärjestelmät, valaisimet
Vuosi: 2014
Saksan Etelä-Hessenissä sijaitseva Bensheimin kaupunki luottaa perinteisiin, mutta pyrkii samalla tekniseen kehitykseen käyttämällä Siteco BELL-valaisinsarjan led-moduuleita ja korkeatehoisia Siteco Streetlight 10 LED -tuoteperheen led-tievalaisimia.

OSRAM ja energiantuottaja GGEW AG ovat viimeisen kahden vuoden aikana päivittäneet yli 3400 valopistettä led-tekniikkaan. Noin 3000 Siteco Streetlight 10 LED -valaisinta asennettiin valaisemaan pääteitä ja sivuteitä, ja nykyiset Bell-tyyppiset valaisimet kaupungin keskustassa päivitettiin led-tekniikkaan. Kaupunki säästää näin noin 40 % energiakustannuksissaan vanhaan järjestelmään verrattuna. Samalla valaistuksen taso parani huomattavasti.

Bensheimissa käytettiin kaikkia 3 Streetlight 10 LED -rakennekokoa valaistuksen tehtävän ja tietyypin mukaan. Asuinalueille asennettiin Micro- ja Mini-versiot, joissa on 4000 Kelvinin valon sävy, millä saadaan kaduille ja poluille optimaalinen valo-opastus. Koska mastojen välinen etäisyys on usein suuri, kohteeseen määritettiin erittäin leveä valonjako. Pääliikenneväylät, kuten Berliinin kehätie ja liikenneympyrät, on valaistu Midi-versiolla, jolla on suurin rakennemitta.

Kaupunki halusi säilyttää tutun kaupunkikuvan keskustassa ja jalankulkualueella, joten näillä alueilla säilytettiin yli 400 perinteisen mallista Bell-tyyppistä valaisinta, jotka vain päivitettiin innovatiiviseen led-tekniikkaan. Valaisimen ja elektronisen liitäntälaitteen (ECG) sisältävät laitetasot oli helppo vaihtaa käden käänteessä tehokkaisiin led-moduuleihin. Led-moduulien pitkän hyötypolttoiän ansiosta perinteisten lamppujen vaatima säännöllistä lampunvaihtoa ei enää tarvita. Aiemmin käytettyyn natriumtekniikkaan verrattuna led-ratkaisuilla saavutetaan tarkempi värintoisto ja parempi valon laatu. Keskustaan ja jalankulkualueelle valittu 3000 kelvinin lämmin valkoinen valo luo miellyttävän tunnelman ja on kovasti asukkaidenkin mieleen.

Valaisimet:

  • noin 3000 Siteco Streetlight 10 LED -valaisinta
  • noin 400 Siteco BELL LED -lisäosaa

Uutuus

Asiakas:Bensheimin kaupunki
Rakennuttaja:GGEW AG

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.