Kongressi- ja kokoustilojen yksilöllinen valaistus

Baijerin osavaltion lääkintöhallitus – München, Saksa

OSRAM Lighting Solutions toimittaa älykkään valaistuksen Baijerin osavaltion lääkintöhallituksen toimistoihin Münchenissä. Osana valaistuksen uusimista OSRAM Lighting Solutions toimitti yksilöllisen ja erittäin tehokkaan valaistusratkaisun Baijerin osavaltion lääkintöhallituksen toimistoihin ja kokoushuoneisiin.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Toimisto
Sijainti: München
Technology: Led
Vuosi: 2015
Nykyaikaisten multisensoreiden ja DALI Eco -ohjausjärjestelmän avulla ripustettuja led-valaisimia ohjataan nyt päivänvalon, käyttöasteen ja liikkeen mukaan. Tämä säästää jopa 65 % energiaa vuosittain.

Baijerin osavaltion lääkintöhallituksen pääkonttori sijaitsee Saksan Münchenissä. Se on yksi Saksan 17 lainsäädännöllisestä lääkäriliitosta, joka tukee 75 000 lääkärin ammatillisia etuja. Toimisto- ja kokoushuoneet päivitettiin vuonna 2015 noin 700 ripustetulla Arktika LED -valaisimella. Erittäin litteät ja tietokoneiden näyttöjen kanssa yhteensopivat design-valaisimet on ripustettu kahden ohuen johdon varaan luoden miellyttävän ilmapiirin suoran ja epäsuoran valaistuskomponentin avulla.

Valaisimissa yhdistyvät myös uusinta tekniikkaa edustavat tunnistimet ja ohjaustekniikka. Multisensoreilla ja DALI Eco -ohjausjärjestelmillä toteutetaan läsnäolo- ja liiketunnistus sekä valotason säätö päivänvalon tason mukaan. Käyttäjät voivat lisäksi ohjata valaisimia yksilöllisesti painikkeilla (päälle / pois päältä ja himmennys).

Passiivinen PR3-infrapunatunnistin asennetaan kattoon, ja vaikka sitä ei juuri voi havaita, sillä on varsin suuri suorituskyky. Tunnistin havaitsee ihmisten läsnäolon työpisteillä ja mahdollistaa liikkeen havaitsemisen huoneessa. Ohjaus on toteutettu puoliautomaattisesti. Työntekijän saapuessa aamulla huoneeseen hän aktivoi valaistuksen painamalla painiketta. Järjestelmä lisää tarvittavan määrän keinovalaistusta päivänvalon sisääntulon mukaan, kunnes saavutetaan 500 luxin toimistotiloihin sopiva valaistustaso. Jos liikettä ei havaita, valaistus himmenee 10 %:iin 15 minuutin kuluttua ja sammuu kokonaan toisen 10 minuutin kuluttua.

DALI Eco -monitoimivalonohjausjärjestelmä on yksinkertainen kytke ja käytä -ratkaisu. Käyttöönotto voidaan tehdä yksinkertaisesti ja kätevästi kaukosäätimen avulla. Täysautomaattinen nimellisarvo asetetaan painiketta painamalla valaistussuunnitelmaan kuuluvan valaistustason mukaan.

Valaisimet:

Arktika-LED yhdistettynä:

  • PR3 passiivinen infrapunatunnistin
  • DALI Eco -valonhallinta

Uutuus

Suunnittelija:Rakennustekniikan insinööritoimisto Burger & Partner
Asiakas:Baijerin osavaltion lääkintöhallitus

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.