Autohaus Erlenhoff esittelee autovalikoimaansa parhaassa mahdollisessa valossa

Autohaus Erlenhoff - Neu-Anspach, Saksa

Autohaus Erlenhoff on autoliike Saksan Hessenissä, noin 30 km Frankfurt am Mainista luoteeseen. Autoliikkeen omistajat valitsivat OSRAM:n suorituskykyiset ja tehokkaat led-valaistusratkaisut esitelläkseen Volkswagenin laajaa uusien ja käytettyjen autojen valikoimaa erityisen houkuttelevassa valossa.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Industry
Teknologia/Palvelut: LED lamps
Vuosi: 2016
Autohaus Erlenhoffin nykyaikaisen liikerakennuksen valaistuksen oli täytettävä kolmen erilaisen alueen ​​vaatimukset saman katon alla. Sisääntuloaulaan ja työntekijöiden työpisteisiin tarvittiin miellyttävä, huomaamaton valaistus, joka toivottaisi asiakkaat tervetulleiksi, loisi viihtyisän ilmapiirin ja sopisi myös keskusteluille ja neuvotteluille. Erityistä huomiota kiinnitettiin näyttelyalueen valaistukseen. Koska ajoneuvoja siirrellään usein eikä tilassa ole kiinteitä mainostelineitä, kohteeseen haluttiin yhtenäinen ja häikäisemätön valaistus ilman varjoalueita. OSRAM Lighting Solutionsin asiantuntijat määrittelivät kullekin käyttötarkoitukselle ihanteelliset ratkaisut tehokkaiden ja suorituskykyisten OSRAM LED -valaisimien laajasta valikoimasta. Sisäänkäyntialueelle valittiin pinta-asennettavat Europlex LED -valaisimet, työpisteisiin ARKTIKA-P LED -toimistovalaisimet ja näyttelytilaan Siteco Compact High Bay LED highbay -valaisimet, jossa on prismoitettu heijastin.

OSRAM:n led-valaisimet yhdistävät houkuttelevan muotoilun tehokkuuteen ja laadukkaaseen valoon.

Siteco Compact High Bay LED on monenlaisiin valaistustehtäviin sopiva tukeva ja helposti asennettava led-syväsäteilijävalaisin, jossa on laadukas ruiskuvalettu alumiinikotelo ja PC-kansi. Sen vakuuttava valonlaatu ja optimaalinen valonjako nostavat näyttelykohteet esiin ihanteellisella tavalla, samalla kun se valaisee kohdepinnat tasaisesti. Järjestelmän tehokkuuden ja pitkän hyötypolttoiän ansiosta valaisin on erinomainen vaihtoehto perinteisille HIE/HIT- tai HSE/HST-valaisimille. Ylöspäin pyöristetty runko estää likaantumista ja pölyn kertymistä ja vähentää siten merkittävästi valaisimen huoltotarvetta.

Toimistovalaistukseen valittiin ARKTIKA-P LED, todellinen katseenvangitsija, jonka paksuus on vain kahdeksan millimetriä. Pelkistetyn ja modernin ulkoasun ansiosta kattovalaisin sulautuu erinomaisesti ympäristöönsä häiritsemättä tilan avointa ja läpinäkyvää vaikutelmaa. ARKTIKA-P LED on markkinoiden littein valaisin, joka täyttää tietokonenäyttöjen valaisemiselle asetetut häikäisyneston ja tasaisuuden vaatimukset.

Sisääntuloaulaan valittiin Europlex® TC LED -valaisin sen ajattoman muotoilun ja hyvän valonlaadun ansiosta. Pinta-asennettavassa led-valaisimessa on diffuusi valonjako, mikä luo miellyttävän tilakokemuksen, josta kaikki autokaupassa käyvät asiakkaat voivat nauttia. Uudistamalla koko valaistuksensa OSRAM Lighting Solutionsin moderneilla led-valaisimilla Autohaus Erlenhoff on paitsi parantanut tuotteidensa esittelyä asiakkaille, myös säästänyt huomattavasti energia- ja huoltokuluissa.

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.