Laadukasta valoa laadukkaille ajoneuvoille

Audi AG – Ingolstadt, Saksa

Audin uuden sukupolven TT Coupé- ja Roadster-mallit näkevät ensi kertaa valon Ingolstadtin tehtaalla hallissa N42. Yli 3 100 Siteco-valaisinta tekevät uusien autojen ”synnystä” valaisevan kokemuksen. Varsinkin työntekijöille, jotka halliolosuhteista huolimatta voivat keskittyä työhönsä tasaisen korkeiden valaistustasojen ansiosta. Oikea valo kutakin yksittäistä toimintaa varten: Modulaariset runkojärjestelmät, 4 x 80 W:n suurikokoiset syväsäteilijävalaisimet ja nykyaikainen sekundaarinen heijastusteknologia yhdessä luovat erinomaiset ja yhdenmukaiset valaistusolosuhteet.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Teollisuus ja logistiikka
Sijainti: Ingolstadt
Technology: Led-valaisimet
Vuosi: 2006
Urheilullisia autoja ja hyvää valaistusta yhdistää yksi tekijä: molemmat jättävät pysyvän vaikutelman. TT:n korit rakennetaan Audin Ingolstadtin tehtaan hallissa N42. Autot varmasti herättävät kiinnostusta ulkonäön ja tekniikan osalta. Yhtä lailla vakuuttavia ovat käyttöönotetut valaistusratkaisut, joissa yhdistyy nykyaikaisin tekniikka ja ihanteellinen valaistuksen suorituskyky sekä miellyttävä ulkoasu. Tämän vuoksi ensiluokkainen Audi-brändi päätti asentaa Sitecon valaistuksen.

Logistiikka- ja tuotantotiloissa molemmissa on pinta-alaa 15 900 m² lisätoimistot, sosiaalitilat ja portaikot mukaan lukien. Tämä kaikki on valaistava energiatehokkailla valaistuksella, johon kuuluu edistyksellinen valaistustekniikka. Tuotantolinjojen tulisi olla mahdollisimman hyvin valaistuja, jotta kokoonpanossa ei esiinny keskeytyksiä. Siksi päätettiin käyttää Sitecon 4 lampun syväsäteilijävalaisimia (4 x 80 W), jotka asennettiin kahdeksan metrin korkeuteen. Ne voivat valaista 300 luxin valovoimalla kokoonpanotiloja jopa 8 metrin säteellä tuotantolinjasta. Täten ainoastaan sisärakennusalueet, laajemmat hallialueet ja eri kokoonpanovaiheiden alueet tarvitsevat lisävalaistusta runkovalaisimilta.

Käyttämällä yhdessä DUS®-runkojärjestelmiä ja Sitecon syväsäteilijävalaisimia tuotantoalueella sekä DUS® IP20:a ja DUS® Plusia logistiikka-alueella (DUS® IP20) ja toimistoissa (DUS® Plus) saavutetaan yhdenmukaiset valaistusolosuhteet.

Sitecon Mirrortec®-tekniikka takaa parhaan valaistustehon ja yhtenäisen valaistuksen, joka sopii toimistojen avoimeen ja aulamaiseen arkkitehtuuriin sekä niiden välisiin portaikkoihin. Siteco Projector 400 ja Siteco 5NW139 -heijastin yhdessä Fresnel-tekniikan kanssa täydentävät toisiaan loistavasti korkean laatunsa ja puristisen muotoilunsa avulla ja mahdollistavat tarkasti määrätyn valonsädealueen. Lunis® C -alasvalot Virtualsource®-heijastintekniikkansa kanssa parantavat korkeilla valaistustasoillaan katselumukavuutta entisestään.

Audille toteutetut Sitecon valaistusratkaisut tyydyttävät asiakkaan ja ylittävät nykyiset teollisuusvalaistusstandardit yhtenäisellä ja pystysuuntaisella valaistuksellaan. Sekä työntekijöiden hyvinvointi että työn tuottavuus paranevat.

Valaisimet

Sisävalaistus:

  • DUS®-runkovalaisimet
  • Sitecon syväsäteilijävalaisimet
  • DUS®-runkojärjestelmä
  • DUS® Plus -runkojärjestelmä
  • Siteco Mirrortec® sekundaarinen heijastintekniikka
  • Siteco Lunis® C -alasvalot

Uutuus

Rakennuttaja:Audi AG
Asiakas:Audi AG
Arkkitehti:Obermeyer Planen und Beraten, München
Suunnittelija:Fact GmbH, Böblingen
Asentaja:Hörmann Industrietechnik, Gaimersheim

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.