Siteco FL20 LED: täydellistä jäähallivalaistusta!

Aren’Ice -jäähalli – Cergy-Pontoise, France

Vuonna 2017 Pariisin pohjoispuolelle, Cergy-Pontoiseen rakennettu Aren'Ice -jäähalli vakuuttaa paitsi upealla, modernilla arkkitehtuurillaan, myös huippuluokan tekniikallaan, minkä ansiosta areenalla voidaan isännöidä monenlaisia kansainvälisenkin tason jääurheilutapahtumia.
Suuri merkitys Aren'Icen kansainväliselle kilpailukyvylle ja ensiluokkaisille puitteille on valaistuksella, joka on toteutettu laadukkailla ja innovatiivisilla Siteco FL20 plus LED -valaisimilla.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Sports facilities
Sijainti: Cergy-Pontoise, France
Teknologia/Palvelut: LED lamps, Luminaires
Vuosi: 2017
Aren'Ice, joka on myös Ranskan Jääkiekkoliiton kotihalli ja tukikohta, on suunniteltu pääasiassa jääurheilulajeja varten, mutta halli tarjoaa erinomaiset puitteet myös mm. käsipallon, lentopallon, koripallon tai tenniksen harrastamiseen sekä esimerkiksi konferenssien ja messujen järjestämiseen.

Treenattu huippuluokan urheiluvalaistusta varten: Siteco FL20 plus LED-valonheittimet. Joustavuutta, tehokkuutta ja ohjattavuutta - ilman välkkymistä.

OSRAM Lighting Solutionsin urheiluvalaistuksen asiantuntijat valitsivat Aren'Ice:n halliin
DALI-ohjattavan Siteco FL 20 LED plus -version. Valaistusjärjestelmän 164 FL20 LED -valaisinta sekä DALI-ohjausyksiköt täyttävät korkeimmatkin ammattimaiselle kilpaurheiluvalaistukselle asetetut kansainväliset standardit ja mahdollistavat täydellisen HDTV-yhteensopivuuden.

Siteco FL20 LED plus -valaisimet mahdollistavat ohjelmoinnin sekä erilaisten valaistusskenaarioiden käytön Aren'Ice -hallissa. Valaistustasot voidaan helposti ja nopeasti mukauttaa erilaisiin toimintoihin - ennen kaikkea energian säästämiseksi - mutta myös kansainvälisten urheilujärjestöjen erilaisiin valaistusstandardeihin sopiviksi.

Sitecon valaistusratkaisun avulla hallissa voidaan toteuttaa neljä erilaista valaistustasoa (keskimääräinen lux-arvo): 1000 luxia kansainvälisen tason kilpailuja varten, 600 luxia jääkiekon alueellisia kilpailuja varten, 300 luxia koulutus- ja viihdetilaisuuksia varten, ja 150 luxia siivous- ja kunnossapitotoimia varten.

Uutuus

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.