Loistava ulkotila lisää jännitystä

São Paulon Arena Corinthians -jalkapallostadion, Brasilia

São Paulon futuristinen Arena Corinthians -stadion on ylistyssanojen areena. Valaistuksen kokonaisratkaisun sisältäen ulkotilojen valaistuksen, led-mediajulkisivun, pelikentän valaistuksen ja areenan sisätilojen valaistuksen toteutti OSRAM yhdessä tytäryritystensä Traxonin, e:cuen ja Sitecon kanssa.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Urheilu, Arkkitehtuuri
Sijainti: São Paulo
Technology: Kokonaisratkaisu
Vuosi: 2014
Stadionin ulkopuolelle lasisen julkisivun paneeleihin on asennettu yli 34 000 Traxon Dot XL-6 RGB -valaisinta, jotka muodostavat yhden maailman laajimmista stadion-led-ruuduista. Valtava, yli 170 x 20 metrin led-näyttö näyttää eri tapahtumien kuvia, tuloksia ja videoita ja muuttaa areenan julkisivun ainutlaatuiseksi ja luovaksi medianäytöksi. Sitecon R3 Maxi -valonheittimet ja OSRAM HQI-TS korkeavirtaiset metallihalidilamput yhdessä valaisevat pelialueen tasaisesti ilman epätoivottuja teräviä varjoja ja mahdollistavat otteluiden teräväpiirtotelevisiolähetykset. Lisäksi Traxon Wall Washer Shield AC XB valaisee stadionin julkisivua entisestään.

Ohjaus- ja automaatioratkaisu koostuu korkean suorituskyvyn e:cue Lighting Control Engine fx:stä (LCE-fx), johon on esiasennettu e:cue-ohjelmisto, ja 10 Video Micro Converter -muuntimesta (VMC) ja erittäin kompakteista erillismuuntimista (DMX/e:pix) keskisuurille ja suurille led-videomatriisijärjestelmille. Yhdessä OSRAM, Traxon & e:cue ja Siteco pystyivät tarjoamaan täydellisen valaistus- ja hallintaratkaisun São Paulon uudelle, ikoniselle maamerkille Arena Corinthiansille.

Uutuus

Ohjelmoija:OSRAM do Brazil
Asiakas:Arena Corinthians
Valaistussuunnittelu:OSRAM do Brazil
Arkkitehti:Anibal Coutinho
Asentaja:Temon Serviços de Engenharia e Manutenção Ltda

Video: Arena Corinthians

São Paulo, Brasilia

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.