Teknisesti huippulaatuista led-valaistusta jalkapallolle

1. FC 1911 Hochstadt e.V. – Maintal-Hochstadt, Saksa

Siteco suunnitteli uuden innovatiivisen pelikentän valaistusjärjestelmän 1. FC Hochstadt e. V. - jalkapalloseuralle. 12 Siteco FL 20 maxi LED -valonheitintä kohdistavat erityisen tehokkaan ja voimakkaan valon uudelle Fifa-sertifioidulle tekonurmikentälle.

Tarkemmat tiedot:

Kategoria : Sports facilities
Teknologia/Palvelut: LED lamps
Vuosi: 2016
1. FC Hochstadt e. V. -jalkapalloseura suunnitteli omasta aloitteestaan ​​kentän valaistusjärjestelmän. Järjestelmälle asetettiin korkeat vaatimukset valon laadun ja tehokkuuden suhteen. Samalla sen piti luoda kerholle ja erityisesti sen uudelle tekonurmikentälle uusi, moderni ilme.

STRABAG Sportstättenbau nimettiin kunnianhimoisen projektin pääurakoitsijaksi, ja valaistuksen ja työn suunnittelussa luotettiin Sitecoon ja sen teknologiaan ja osaamiseen. Ryhmää täydensi FSB Beling, joka vastasi valittujen Siteco-valaisimien asennuksesta ja säädöstä.

Pelikentän uusi tehokas valaistusjärjestelmä koostuu 12 innovatiivisesta Siteco LED -valonheittimestä, joissa on kaksi erilaista valonjakoa. Asiakkaan kanssa sovittiin, että valaistusjärjestelmä asennettaisiin siten, että kentän kaksi puolta voidaan kytkeä erikseen. On myös mahdollista käyttää järjestelmää puolella valaistusteholla joko kokonaan tai osittain, esimerkiksi tavanomaisia juoksu- tai muita harjoituksia varten, joissa tarvitaan vain vähän valoa.

1. FC 1911 Hochstadt -kerhon johto ja jäsenet ovat erittäin tyytyväisiä uusien Siteco LED -valaisinten tehoon. Vain 12:lla FL20 maxi LED -valonheittimellä voidaan tuottaa erinomainen, noin 110 lx valaistusteho, jonka valaistusvoimakkuus on tasaisen korkea 0,78. Sitecon ratkaisu ottelee ykkösliigassa myös energiansäästön ja taloudellisuuden osalta.

Sitecon tehokkaat led-urheiluvalaistusratkaisut keräävät uusia faneja kaikkialla

Sitecon uuden valaistusjärjestelmän on ottanut innostuneena vastaan sekä 1. FC 1911 Hochstadt että ulkopuoliset. Uuteen ratkaisuun ovat käyneet tutustumassa lukuisat muut jalkapalloseurat ja tahot, jotka tarvitsevat ensiluokkaisia ​​urheiluvalaistusratkaisuja.

Uutuus

AsentajaFSB Beling
PääurakoitsijaSTRABAG Sportstättenbau

SITECO says goodbye to the OSRAM website. You are also welcome to visit us today on our own SITECO website.